Боксери перемагають, долаючи труднощі в тренувальному процесі

Боксери перемагають, долаючи труднощі в тренувальному процесі

Звягельські боксери здобули 14 призових місць на чемпіонаті області з боксу (2001-2002 і 2003-2004 р.н.), що проходив у Бердичеві 14-16 вересня. Серед 120 учасників — 20 представляли новоград-волинську команду. У числі суперників — боксери з Житомира, Бердичева, Коростеня, Малина та інших міст області (загалом 15 команд).
Звягельчанам вдалося здобути 3 перших, 4 других і 7 третіх місць, що в підсумку дозволило посісти високе друге загальнокомандне місце.
Президент міської федерації боксу і тренер Леонід Плісак відзначив високий рівень поєдинків на звітному турнірі, що мав статус відбірного на чемпіонат України.
«Результат — очікуваний. У кожній ваговій категорії виступили гідно. Звісно, могли й краще, аби наші спортсмени готувалися в спеціалізованому залі боксу — такому, який діяв у Молодіжному центрі. На даний час тренуємося у ліцеї №1 ім.Лесі Українки. Зал нещодавно обладнали, проте ще багато чого не вистачає. Хоча ми й починаємо практично з нуля, але продовжуємо створювати умови для занять боксом у Новограді», — розповів «Звягелю» Леонід Плісак.
«У нас тренуються вихованці школи-інтернату та учні міських шкіл, багато дітей із району, студенти міських навчальних закладів. Постійно триває набір. Запрошуємо всіх бажаючих! Тел.: (093) 279-15-55; (096) 152-05-55», — закликав тренер.
Олег БРЮХАНОВ