Міський голова оглянув хід будівництва хірургічного корпусу міськрайТМО

Міський голова оглянув хід будівництва хірургічного корпусу міськрайТМО

21 вересня міський голова Віктор Весельський оглянув хід будівництва хірургічного корпусу міськрайТМО. У виїзній робочій нараді на будівельному майданчику взяли участь головний лікар міськрайТМО Василь Борис, інженер із технічного нагляду за об’єктами будівництва Микола Соловей та прораб будівництва Ігор Харченко.
Оскільки Новоград-Волинський визначено центром госпітального округу (місто Новоград-Волинський та район, Баранівка і Ємільчине), тому контроль за будівництвом нового та сучасного хірургічного корпусу міський голова Віктор Весельський здійснює систематично.
Даний об’єкт має не лише місцеве, а й регіональне значення, тому після чисельних клопотань будівництво хірургічного корпусу міськрайТМО включено до фінансування Державним фондом регіонального розвитку, який у 2018 році виділив 10 млн. грн.
Об’єкти, які потрапляють під фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, обов’язково підлягають співфінансуванню у розмірі 30% коштами місцевих громад (обласний, міський і районний бюджети та ОТГ). Таким чином, станом на вересень 2018 року, на будівництво хірургічного корпусу профінансовано 2382,7 тис. грн.: з обласного бюджету — 848,7 тис. грн.; із міського бюджету — 905,6 тис. грн.; із бюджетів Городницької, Піщівської, Чижівської та Брониківської ОТГ — 628,4 тис. грн.
Виділені кошти освоюються підрядником вчасно, на об’єкті ведуться будівельні роботи із дотриманням календарного плану. Наразі будують перекриття між першим та другим поверхом. Будівельники завершують в’язання арматури і вже наступного тижня планується початок бетонування перекриття першого поверху.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради