Віктор Весельський провів особистий прийом громадян

Віктор Весельський провів особистий прийом громадян

21 вересня у громадській приймальні №1 міської ради міський голова Віктор Весельський провів особистий прийом громадян. Загалом цього дня до очільника міста звернулося 24 жителі, три звернення були колективними.
У ході щоп’ятничного прийому новоград-волинцями піднімалася низка важливих питань життєдіяльності територіальної громади. У кожного, хто прийшов цього дня на прийом, була своя проблема, яка потребувала негайного вирішення чи детального вивчення міською владою.
Так, до міського голови Віктора Весельського звернулись жителі гуртожитку по вулиці Чехова. Дана будівля знаходилась на балансі міськрайТМО, згодом гуртожиток було передано на баланс КП міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс» для подальшої приватизації. Були взяті техумови для встановлення лічильників електроенергії та теплопостачання, проте роботи в цьому напрямі донині не виконані. Жителі гуртожитку, внаслідок невиконаних техумов, зобов’язані сплачувати за електроенергію за тарифами для юридичних осіб. Очільник міста Віктор Весельський негайно доручив відповідальним посадовим особам розібратися з ситуацією.
Ще одне звернення стосувалося виділення земельної ділянки площею 2 га під будівництво сонячної електростанції. Заявник запевняє, що для реалізації даного проекту підійде будь-яка (навіть непридатна для цільового використання) ділянка. Зважаючи на загальнодержавний курс у сфері енергоефективності, міський голова Віктор Весельський доручив невідкладно вивчити дане питання та особисто доповісти відповідальним виконавцям у термін до 28.09.2018 року.
Також до міського голови повторно звернулись жителі будинку по вул.Шевченка, 10, які вже довгий час борються з постійним порушенням громадського порядку біля свого будинку внаслідок функціонування гральних автоматів. На засіданні виконавчого комітету міської ради даному закладу було встановлено зручний режим роботи для жителів міста. Проте власник закладу не виконує дане рішення. Тому заявниці звернулись до очільника міста Віктора Весельського, як до останньої інстанції, що може вплинути на ситуацію. Віктор Леонідович надав доручення комісійно виїхати на місце, за участі начальника Новоград-Волинського відділу поліції, та вирішити проблемне питання в межах чинного законодавства.
Усі звернення громадян були зафіксовані в електронних картках особистого прийому. На більшість із них було одразу надано відповідні роз’яснення.
Звернення, які потребували додаткового опрацювання, Віктор Леонідович доручив спеціалістам відповідних структурних підрозділів, управлінь, відділів і служб взяти на контроль для належного опрацювання та розгляду.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради