Вітання 40/2018

Вітання 40/2018






















































ДОРОГІ ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ, МОЇ СЛАВНІ ЗЕМЛЯКИ! ЩИРО ВІТАЮ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ — ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!


Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Висловлюю щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям.

Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету — забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Хай же на цьому благородному шляху Вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Натхнення Вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління — майбутнього нашої Батьківщини.

Зі святом Вас і нехай все у Вас вийде!


Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Вірменія Петро Литвин



5 октября отмечают 50-летнюю годовщину своей свадьбы наши родители — Тамара Владимировна и Леонид Михайлович КОЖАНОВЫ


Поздравляем Вас с замечательным юбилеем — Золотой свадьбой. Немногие могут похвастаться тем, что дошли до этой отметки. А Вы полвека прожили в любви и согласии. Пусть жизненный путь не был лёгким, пусть пришлось пройти через множество трудностей, но невзгоды и испытания не сломили Вас, не убили Вашу любовь и привязанность друг к другу. Вы сумели сохранить своё чувство во всех испытаниях, вырастили своих детей достойными людьми, делились с другими своим жизненным опытом и помогали тем, кто просил о помощи. Желаем Вам счастья, здоровья на долгие годы. Пусть каждый день Вашей жизни будет светлым и радостным. А рядом будут родные и близкие люди.


С любовью, уважением и благодарностью сыновья Руслан и Константин, Валя, Настя, Юля, Юра, София и Кирочка


 


2 жовтня святкувала 60-річний ювілей мудра дружина, турботлива матуся, найдобріша бабуся — Любов Анатоліївна ЗАГРИВА


Роки відлітають птахами у вирій, в далекі краї — за обрій летять, а тобі, люба, на ниві життєвій сьогодні уже — шістдесят! Нехай твої добрії руки любов і тепло нам приносять завжди. Хай щастя і радість будуть в домі твоєму. Щоб у достатку, здоров’ї довіку многії літа прожити без ліку. І у вінок привітань, як зерно до зернини, низький уклін від всієї родини!


З найкращими побажаннями чоловік, діти, онуки



1 жовтня відсвяткував ювілей найдорожчий у світі тато та дідусь — Василь Тихонович КРАВЧУК з с.Колодянка


Твій ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


З повагою діти, онуки



В чудесный осенний день наша дорогая, любимая, замечательная мама и бабушка — Тамара Владимировна КОЖАНОВА — празднует свой юбилей!!!


Прекрасная дата — семьдесят лет! Сколько всего позади: радостных дней, успехов, побед, и сколько ещё впереди! Пускай столько лет за спиною уже, Вы всё та же прекрасная женщина: с искрою в глазах, с теплотою в душе, с настроением таким переменчивым! Пожелать Вам покрепче здоровья хотим, улыбаться каждому мигу, каждому часу, и каждому дню! Жизнь прочесть, как открытую книгу!


С любовью Руслан, Константин, Валя, Юля, Настя, Юра, София, Кира



7 жовтня святкує 55-річний ювілей Лариса Борисівна ПОХИЛЮК


Дозволь, мамо, тебе привітати і найтепліші слова сказати, бо поки є мама, доти є сонце, доти краса, доти поміч, розрада. Живи, мамо, сто років на радість, Господь хай дарує здоров’я і силу. Спасибі, рідненька, що ти мене зростила. Багата душею, прудка, роботяща, живи вічно, мамо, бо ти в мене — найкраща!


Син Давид



ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ! СЕРДЕЧНО ВІТАЮ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ — ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!


Бути вчителем, вихователем, наставником — це справжнє мистецтво. Ваша професія — обрана за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна — збагачує світ мудрістю, знаннями, духовними цінностями, служить любові, правді та добру.

Переконана, що ваша невичерпна енергія, плідна творча діяльність завжди сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів. Ця подвижницька діяльність буде гідно оцінена всіма, хто прагне бачити Україну заможною і авторитетною державою.

Тож, прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Я вірю у ваш талант, творчий неспокій і зі свого боку докладу всіх зусиль, щоб поліпшувались умови праці педагогів і навчання учнів, бо збудувати сильну державу можна лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру, невичерпної снаги, добробуту, щоб ви отримували задоволення від улюбленої роботи, а ваші вихованці — від навчання та спілкування з вами!


Т.ВАЩУК, начальник управління освіти і науки міської ради


 

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ!


Прийміть у цей чудовий осінній день найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівника освіти!

Діти — це найдорожче, що є в кожного із нас, і цей живий скарб ми вручаємо вам — вихователям, вчителям, викладачам — і кожен з вас зустрічає їх з гаслом: «Заходь хорошим, виходь кращим».

Саме від вашої професійної невтомної та самовідданої праці залежить наше майбутнє, його успішність, духовність та освіченість.

Бажаю вам та вашим родинам миру і процвітання, міцного здоров’я і добра, сімейної злагоди та благополуччя. Нехай збувається все задумане, міцним і стабільним стає ваш добробут, нехай завжди панує у ваших оселях затишок і піднесений настрій!

Праця людини — окраса і слава, праця людини — безсмертя її.


Депутат Житомирської обласної ради Віктор МЕЛЬНИК


 

7 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ


Шановні освітяни Новограда-Волинського! Щиросердечно вітаю вас із професійним святом.

У всі часи праця вчителя була надзвичайно складною і шанованою в суспільстві, бо вона потребує неабияких знань, духовності та людського тепла. Ви формуєте нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, даєте мудрі поради та виховуєте естетичний смак.

Висловлюю вам щиру вдячність за невтомну працю, за покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного міста.

Бажаю вам успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, творчої енергії, наснаги, терпіння та людської поваги.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

8 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ЮРИСТА


Шановні служителі закону! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня юриста.

У наш час немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Саме юристи покликані сьогодні відстоювати фундаментальні засади верховенства права і справедливості у житті суспільства, захищати конституційні права та свободи громадян.

Віддаючи шану служителям Феміди, щиро бажаю вам життєвої наснаги, великого людського щастя, добра та благополуччя. Нехай ваша самовіддана праця буде винагороджена повагою і довірою громадян, а міцне здоров’я, мир та злагода в суспільстві надихають на нові звершення та добрі справи!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

9 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПОШТОВОЇ СЛУЖБИ


Щороку, 9 жовтня, світове поштове співтовариство відзначає Міжнародний день поштової служби.

Важко переоцінити внесок поштової служби у забезпечення та зміцнення зв’язків різних верств населення за допомогою періодичних видань та листів. Змінюється час, з’являються нові технології. Чимало людей сьогодні починає свій ранок із перегляду електронної пошти, але багато хто продовжує з нетерпінням чекати листонош, які приносять свіжі новини, радують звісточкою від рідних і близьких.

Щиро зичу вам, шановні працівники поштового зв’язку Новограда-Волинського, міцного здоров’я, достатку в домівках, успіхів у вашій важливій для суспільства справі! Нехай ваша сумлінна праця завжди високо цінується, а ваші починання завжди одержують заслужене визнання!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

10 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА МЕТРОЛОГІЇ


Шановні працівники стандартизації та метрології! Сердечно вітаю вас із професійним святом.

Ваша робота — надзвичайно важлива для економічного розвитку нашої Батьківщини, популяризації досягнень на світовій арені. Ви — рушійна сила поширення в нашій країні найкращого світового досвіду, найвищих стандартів. Адже стандартизація та метрологія є невід’ємною ланкою національної економіки. Стандарти і точність вимірювань відіграють важливу роль у вирішенні проблем торгівлі, в удосконаленні програм захисту безпеки та охорони здоров’я людей, в охороні природного середовища, сприяють виготовленню високоякісної, конкурентоспроможної продукції, наданню якісних і безпечних послуг.

Із нагоди професійного свята зичу вам родинного щастя та затишку, бадьорого духу, професійного росту, стабільності та здійснення всіх планів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Зінаїду Корніївну ОСТАПКЕВИЧ — 06.10.1928 р.н.

Лікандра Прокопійовича ПИЛИПЧУКА — 06.10.1928 р.н.

Антоніну Мефодіївну КОВАЛЬЧУК — 08.10.1929 р.н.

Івана Петровича ВОЛОЩУКА — 09.10.1930 р.н.

Степана Оксентійовича КОЛЕСНИКА — 09.10.1928 р.н.

Івана Петровича ШАПРАНА — 09.10.1930 р.н.

Івана Пилиповича ПІВОВАРЧУКА — 10.10.1932 р.н.

Юрія Васильовича МИХАЙЛЮКА — 06.10.1965 р.н.

Геннадія Михайловича СТАЄННОГО — 07.10.1965 р.н.

Василя Георгійовича КЛЮЧКА — 10.10.1945 р.н.

Володимира Лукашовича ХОДАКІВСЬКОГО — 11.10.1939 р.н.

Миколу Вікторовича МУРЗІНА — 11.10.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»