www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 40/2018

05 Жовтня 2018 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. У яких із перечислених персонажів їхня кількість не дорівнює трьом? А. Богатирі Васнєцова. Б. Сестри Чехова. В. Казкові поросята-будівельники. Г. Польські танкісти і собака.
  2. Кому адресував листа літературний Ванька Жуков? А. На село, дідусю. Б. На хутір, бабусі. В. На місто, батькам. Г. На столицю, президенту.
  3. Хіт «ВВ». А. Весна. Б. Літо. В. Осінь. Г. Зима.
  4. Народне протизастудне правило: «Калина, малина і ...» А. Перина. Б. Чарчина. В. Цибулина. Г. Часничина.
  5. Що охороняв страшний міфологічний пес Цербер, який мав три голови і хвіст змії? А. Дорогу на Олімп. Б. Вхід у підземне царство. В. Авгієві конюшні. Г. Прикутого до скелі Прометея.
  6. Ракія — це болгарська ... А. Співачка. Б. Спортсменка. В. Річка. Г. Горілка.
  7. Черевики, видовбані з дерева або на дерев’яній підошві. А. Біба. Б. Сабо. В. Решко. Г. Рац.
  8. Ким за національністю є знаменитий В.А.Моцарт? А. Угорець. Б. Німець. В. Швейцарець. Г. Австрієць.
  9. Яке з цих міст протягом сорока років носило назву Жданов? А. Краснодон. Б. Кривий Ріг. В. Овідіополь. Г. Маріуполь.
  10. На яку максимальну глибину може пірнути кашалот? А. 150 м. Б. 750 м. В. 1400 м. Г. 2 км.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №40: 1. В. 2. Г. 3. Б. 4. А. 5. В. 6. Г. 7. А. 8. Г. 9. Г. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,