ШАХОВЕ ПРОТИСТОЯННЯ

У спартакіаді школярів Новоград-Волинського району були проведені поєдинки шахових команд. У протоколах турніру серед збірних ЗОШ І-ІІ ступенів було зареєстровано результати одинадцяти команд. Залікові бали нараховувалися за підсумками виступів двох шахістів та однієї шахістки. Найбільше перемог отримали збірники Червоновольської дев’ятирічки, до складу якої були заявлені Володимир Радчук, Діана Іванюк та Катерина Євтушок. Саме шахісти та шахістки, яких готує до змагань М.О.Іванюк, протягом останніх п’яти років не мають рівних у спартакіадних стартах.
Другими фінішували шахові збірні з с.Велика Горбаша, до складу якої увійшли Владислав Карплюк, Сергій Іванюк, Оксана Щавлінська. До призової трійки потрапили любителі шахів з Наталівської ЗОШ — це Руслан Захарчук, Дмитро Василевський, Вероніка Стефанішина, керівник команди — вчителька В.Ф.Вознюк.
У шахових стартах серед збірних ЗОШ І-ІІІ ступенів змагалося 16 команд. Як і в минулорічних змаганнях перемогу знову відсвяткували шахісти з Броницької Гути. Вчитель фізкультури В.Ф.Солощук до складу збірної включив Івана Яковчука, Дмитра Лободу та Ніну Іванюк. Намагалися обійти чемпіонів шахісти та шахістки Ярунської ЗОШ, однак вище другого місця і цього разу їм піднятися не вдалося.
Однак є надія, що це їм вдасться в наступні роки, про це говорив учитель В.В.Горблюк, звертаючись до членів своєї збірної, а саме — до Сергія Осташевського, Дениса Цибульського, Софії Цибульської. Замкнули призову трійку вихованці вчителя Ф.С.Нюкало, з Нової Романівки, у такому складі: Сергій Страдецький, Богдан Данильчук, Яна Остапчук. Саме Новороманівська збірна залишила поза межами призерів неодноразових призерів із цього виду спорту команду ЗОШ з с.Великий Молодьків. Про перебіг подій розповів головний суддя змагань В.П.Гарбовський.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ