«Звягель» — другий, але конкурент не втрачає очки

29 вересня відбулися матчі 15-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу. Новоградський «Звягель» продовжив переможну серію, нокаутувавши на виїзді ФК «Бердичів» — 4:1.
Автори голів: А.Гороницький (43 і 52 хв.), С.Слюсар (74 хв.), Д.Швець (79 хв.). Лише коли рахунок став 4:0 на користь «Звягеля», господарі спромоглися на гол престижу з пенальті.
За присутності півтисячі глядачів на стадіоні «Колос» у Городниці тамтешнє «Полісся» здобуло важку перемогу з рахунком 3:2 над «Будівельником» із Гранітного.
Лідер — «Полісся» зі Ставків — перемогло у гостях аутсайдера чемпіонату — житомирське «Полісся» (4:0).
«Полісся» (Ставки) має 31 очко. «Звягель» — 30. «Мал» (Коростень) — 29. «Фортуна» (Андрушівка) — 26. Усі ці команди провели по 13 ігор. Також 26 очок — в активі городницького «Полісся», проте у 12 іграх.
30 вересня відбулися перші матчі плей-офф чемпіонату Житомирської області серед ветеранів (40+). «Авангард» (Новоград-Волинський) — «Ветеран-Махнівка» — 2:2. Матчі-відповіді пройдуть 7 жовтня, фінал змагань заплановано на 14 жовтня. Нагадаємо, що «Авангард» трішки недотягнув до чемпіонських плей-офф і тепер бореться за п’яте місце.
Олег БРЮХАНОВ