Олексій Плісак — знову чемпіон!

Олексій Плісак — знову чемпіон!

Цього разу талановитий юний боксер із Новограда-Волинського Олексій Плісак став чемпіоном міста Києва. Турнір із боксу, що мав статус відбірного на чемпіонат України, пройшов у столиці 26-28 вересня.
Серед понад півтори сотні спортсменів були сильні конкуренти, чемпіони й призери національних першостей. Олексій Плісак провів три поєдинки, з яких вийшов достроковим переможцем.
«Наш вихованець Олексій Плісак — срібний призер чемпіонату Європи й чемпіон України — тепер ще й чемпіон міста Києва. Готуємося до чемпіонату України серед спортсменів 2005-2006 р.н., який проходитиме в Донецькій області з 15 жовтня. Плануємо, що візьмуть участь три наших вихованці. Трьох боксерів місцевої ДЮСШ відправимо на чемпіонат України серед спортсменів 2003-2004 р.н., що відбудеться в Одесі 29 жовтня. В якості підготовки до відповідальних змагань побуваємо на турнірі з боксу в с.Чоповичі (Житомирська область)», — поділився планами старший тренер команди Житомирської області з боксу серед школярів, президент Новоград-Волинської федерації боксу Леонід Плісак.
Олег БРЮХАНОВ