«Відкриті уроки футболу» — для школярів району

«Відкриті уроки футболу» — для школярів району

Футбольний фестиваль «Відкриті уроки футболу» відбувся на базі Пилиповицької школи. Його учасниками стали учні Великогорбашівської, Великомолодьківської, Гірківської, Гульської, Жолобненської, Івашківської, Киянської, Колодянської, Наталівської, Орепівської, Пилиповицької, Токарівської та Ярунської шкіл.
На відкриття фестивалю прибули почесні гості, серед яких депутати обласної ради В.С.Мельник та С.А.Нусбаум, голова обласної федерації футболу Р.В.Павлюк, перший заступник голови обласної федерації футболу, голова міськрайонної федерації футболу В.В.Гордійчук, перший заступник голови РДА Н.В.Даниленко, заступник голови районної ради З.М.Ляхович, начальник відділу освіти РДА О.А.Антипчук, сільський голова с.Пилиповичі Н.В.Панфелюк.
Гості привітали учасників фестивалю, побажали їм успіхів у навчанні і на футбольних майданчиках. Пісню «Український футбол» виконала учениця Великомолодьківської школи Дарина Сидорчук. Учениці Великогорбашівської школи провели веселу розминку під музику для всіх учасників фестивалю. Під керівництвом вчителів фізичної культури учасники розпочали заняття на 12 майданчиках одночасно. Поліцейські ювенальної превенції провели заняття «Школа юного вболівальника».
За підтримки депутата обласної ради В.С.Мельника для учасників фестивалю було організовано перерву, під час якої всі мали змогу випити чай з печивом та цукерками.
По закінченню дійства всі школи-учасниці отримали від Федерації футболу України м’ячі, пам’ятні футболки та інший спортивний інвентар.
Висловлюємо подяку дирекції Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. за допомогу в організації та проведенні фестивалю, за доставку інвентаря — В.В.Гордійчуку та координатору фестивалю, представнику обласної федерації футболу В.Д.Бабію.
В.ГОРБОВСЬКИЙ, методист РМЦ