Відбувся особистий прийом громадян міським головою Віктором Весельським

Відбувся особистий прийом громадян міським головою Віктором Весельським

28 вересня в громадській приймальні №1 міської ради очільник міста Віктор Весельський провів щотижневий особистий прийом громадян. Цього дня до міського голови звернулося п’ятеро громадян, ще одне звернення було колективним.
У ході щоп’ятничного прийому міським головою новоград-волинцями піднімалась низка важливих питань життєдіяльності територіальної громади.
Так, детальному розгляду підлягало колективне звернення жителів вулиці Мякишева. Громадяни звернулися повторно з проханням встановити пристрої примусового зниження (обмеження) швидкості руху транспортних засобів — «лежачих поліцейських» — на вулицях Мякишева та Житомирська, з метою забезпечити безпечний перехід дітей, які прямують до школи та в садочок. За словами громадян, дорогу перейти майже неможливо, водії не пропускають дітей на пішохідних переходах та не дотримуються швидкісного обмеження. Після першого звернення заявникам було направлено лист-відмову, тому новоград-волинці вирішили звернутись до міського голови.
Було доручено повторно розглянути звернення жителів, а також включити у план соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік перелік вулиць, які потребують встановлення пристроїв примусового зниження (обмеження) швидкості руху транспортних засобів — «лежачих поліцейських».
Ще один житель вже протягом 8 років не може вирішити питання зрізання аварійних дерев. Перше звернення було направлено ще у 2010 році, але до сьогодні його прохання так і не виконане. Міський голова доручив у найкоротші терміни вирішити питання, порушене в зверненні, та доповісти про виконання.
Зверталась цього дня і жителька, яка вже протягом 19 років працює медичною сестрою фізіотерапевтичного кабінету АЗПСМ №7 комунального некомерційного підприємства «ЦПМСД міста Новограда-Волинського». Враховуючи впровадження медичної реформи, дана посада більше не фінансується Національною службою охорони здоров’я і підлягає скороченню. Тому жінка звернулась з проханням не скорочувати її посаду. Очільник міста Віктор Весельський доручив опрацювати питання щодо переводу працівниці, а не скорочення.
Звернення, які потребували додаткового опрацювання, Віктор Леонідович доручив спеціалістам відповідних управлінь, відділів і служб взяти на контроль для належного опрацювання та розгляду.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради