Продовжується будівництво хірургічного корпусу Новоград-Волинського міськрайТМО

Продовжується будівництво хірургічного корпусу Новоград-Волинського міськрайТМО

2 жовтня міський голова Віктор Весельський разом із першим заступником міського голови Сергієм Колотовим, начальником відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Любомиром Дутчаком, т.в.о. головного лікаря міськрайТМО Миколою Руденком та інженером із технічного нагляду за об’єктами будівництва Миколою Соловйом оглянули хід будівництва хірургічного корпусу міськрайТМО.
У ході спілкування з будівельниками було обговорено темпи виконання робіт. Наразі на об’єкті забетоновано перекриття між першим та другим поверхом, продовжується в’язання арматури. Очільник міста наголосив на необхідності прискорення виконання будівельних робіт.
Учасники наради розглянули календарний графік виконання робіт, відповідно до якого помісячно розписано види загальнобудівельних робіт та графік фінансування.
Станом на 2 жовтня 2018 року на будівництво хірургічного корпусу профінансовано 3870,0 тис. грн. із Державного фонду регіонального розвитку та 2382,7 тис. грн. із обласного, міського та бюджетів ОТГ, а саме: з обласного бюджету — 848,7 тис. грн.; із міського бюджету — 905,6 тис. грн.; із бюджетів Городницької, Піщівської, Чижівської та Брониківської ОТГ — 628,4 тис. грн. Поки що не надійшли кошти з районного бюджету у сумі 574,8 тис. грн.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради