Інформаційний зріз щодо діяльності галузей життєзабезпечення міста за минулий тиждень

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО
За минулий тиждень комунальним підприємством Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс» здійснені наступні роботи:

  • підготовка будинків, що перебувають на балансі підприємства, до осінньо-зимового періоду.


Комунальним підприємством «Шляхрембуд» Новоград-Волинської міської ради здійснені наступні роботи:

  • вивезено вуличний змет із наступних вулиць: Ніколаєва, Житомирська, Пушкіна, Гоголя, Юрія Глухова, Гагаріна, Івана Мамайчука, Котляревського та частково Волі, Гетьмана Сагайдачного;

  • виготовлено та встановлено решітку на зливову каналізацію на вул.Вокзальна, 38;

  • проведено поточний ремонт зливових каналізацій на вул.Івана Франка, 3; вул.Ніколаєва, 2;

  • закінчено поточний ремонт зливової каналізації по вул.Миколи Арсенича від буд. №28 до буд. №22;

  • продовжуються роботи з капітального ремонту тротуару на вул.Лесі Українки.


ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я
У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Новограда-Волинського» продовжується підписання декларацій із сімейними лікарями, педіатрами. Станом на 01.10.2018 року підписано 36369 декларацій (64,2%).
За державною програмою «Доступні ліки» станом на 01.10.2018 року звернулися та отримали рецепти 13989 пацієнтів, виписано 28276 рецептів. Відпущено рецептів на суму 857716 грн., що становить 72,0% від загальної суми.
Хворі на цукровий діабет забезпечуються препаратами інсуліну безкоштовно. Станом на 01.10.2018 р. відпущено рецептів на суму 1087477 грн. (76,0% від виділеної суми).
Продовжується будівництво хірургічного корпусу Новоград-Волинського міськрайТМО.
Шановні новоград-волинці! Переконливо просимо звернутися до сімейного лікаря та педіатра щодо підписання Декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу.
ОСВІТА
25 вересня директор ЦНТТУМ В.І.Найдюк взяла участь у 5-ій Міжнародній науково-практичній конференції «Наукова еліта у розвитку держав».
26-27 вересня в ІМЦ відбулися ММО вчителів історії та правознавства, фізичної культури.
26 вересня з метою вивчення питання функціонування закладів освіти Майстрівської сільської ради заступник міського голови О.В. Гвозденко та начальник управління освіти і науки міської ради Т.В. Ващук ознайомилися з роботою цих закладів.
28 вересня на базі ліцею №1 пройшли педагогічні читання для бібліотекарів ЗЗСО з теми «100 кроків до Василя Сухомлинського. Світоч української педагогіки».
29 вересня на базі ліцею №11 відбулися зональні змагання ХV обласних спортивних ігор серед працівників освіти, в яких взяли участь 6 регіональних команд.
Завершився прийом документів на конкурс щодо заміщення вакантної посади директора Новоград-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Житомирської області. На конкурс подали заяви три претенденти: Н.І.Осадчук, заступник директора ЗОШ №8, т.в.о директора; О.В.Нечипорук, вчитель фізики та інформатики ЗОШ №8; В.І.Найдюк, директор ЦНТТУМ.
Протягом тижня учні закладів освіти міста привітали людей похилого віку з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради