Вітання 41/2018

Вітання 41/2018































17 жовтня святкує ювілей найкращий класний керівник школи №3 5-Б класу — Марія Володимирівна ПОДГАЛЬСЬКА


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа!


З безмежною повагою і вдячністю учні та батьки 5-Б класу



15 жовтня святкує ювілей найдорожча для нас людина, любий чоловік, гарний батько і дбайливий дідусь — Віктор Іванович ПЕТРИШИН з с.Красилівка


Тобі сьогодні, рідний тату, 60! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад чоловіка й сім’янина, і за могутні руки золоті. Господь хай шле тобі благословення, здоров’я й сили подарують всі святі. Твій ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові. Хай над тобою небо голубіє, не знають втоми руки сильнії твої, душа нехай ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


З любов’ю дружина Наталія, дочки Аліна, Тетяна, зяті Роман, Віталій, внуки Іван, Софійка, Христинка



11 жовтня святкував ювілей найдорожча людина у світі — Володимир Васильович ЛУПАНЧУК


З ювілеєм сердечно вітаємо, від щирого серця здоров’я бажаємо. Щастя, радості, добра, здоров’я, успіхів, тепла, благополуччя та достатку, щоб справи всі були в порядку, хай усміхається життя та кращим буде майбуття!


Сім’я Гончаренків



14 ЖОВТНЯ — ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ


Дорогі земляки! У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалася покровителькою козаків та військових, відзначаються і два національних свята — День українського козацтва та День захисника України.

Поєднання цих знаменних дат є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь визволителів рідної землі та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на захист незалежності, суверенітету і цілісності нашої держави. І сьогодні нинішні нащадки хоробрих українських козаків із честю відстоюють кордони Батьківщини на її східних рубежах.

Від усього серця вітаю вас із цими знаменними святами. Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення. Щастя, добра і злагоди вам та вашим родинам.

Слава вам і слава Україні!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

14 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНОЇ САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Санітарне та епідемічне благополуччя населення завжди було і є пріоритетом державної політики. Саме ви стоїте на сторожі здоров’я і благополуччя нації, виконуєте відповідальні завдання щодо здійснення державного контролю за санітарно-епідеміологічним станом у суспільстві. Немає сумніву, що ви і далі самовідданими зусиллями успішно виконуватимете свою благородну місію.

Зичу вам міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту, благополуччя та успіхів у професійній діяльності!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

14 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ХУДОЖНИКА


Дорогі художники, творці та майстри пензля! Щиросердечно вітаю вас із нагоди професійного свята.

Прийміть слова глибокої вдячності за вашу майстерність та вірність обраному шляху, щиру любов до рідного міста й України. Ми високо цінуємо вашу творчість, ваш видатний внесок у збагачення культурної скарбниці рідного краю.

Бажаю вам невичерпної наснаги та творчого натхнення, гармонії у житті, нових цікавих ідей, щастя, здоров’я і добра. Нехай у всіх починаннях вас супроводжує успіх, а всі задуми та ідеї обов’язково знаходять своє втілення!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Владлену Петрівну РИМЦОВУ — 12.10.1926 р.н.

Ядвигу Григорівну ПЕЛЕХ — 14.10.1929 р.н.

Олексія Петровича ВАКУЛЕНКА — 15.10.1937 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Палагею Дмитрівну ЦАПЛИНСЬКУ — 16.10.1923 р.н.

Лідію Миколаївну МИТРОФАНОВУ — 17.10.1930 р.н.

Валентина Яковича БОРОВИКА — 12.10.1951 р.н.

Володимира Петровича ДЬЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.

Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.

Василя Олександровича ПАРФЬОНОВА — 16.10.1955 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»