НА ПРИЗИ ГАЗЕТИ «ЗВЯГЕЛЬ-ІНФОРМ»

НА ПРИЗИ ГАЗЕТИ «ЗВЯГЕЛЬ-ІНФОРМ»

\"НАБлизько 50 юних тенісистів та тенісисток стартували у дев’ятому розіграші кубка, встановленого редакцією газети «Звягель-Інформ». Змагання проводилися у двох вікових групах: старші за віком — це учасники та учасниці 1995-1996 р.н., молодші — 1997-1999 р.н.
На урочистому відкритті турніру з вітальними словами до майбутніх олімпійців звернувся представник редакції газети «Звягель-Інформ» О.Брюханов, котрий сказав: «Не всі сьогодні стануть переможцями та призерами, однак наснага та спортивна майстерність завжди буде у пригоді, а перемоги — прийдуть».
Серед тенісистів старших за віком без поразок провів усі поєдинки представник ДЮСШ з Житомирського району Іван Комендант, другим фінішував, поступившись лише переможцю, п’ятикласник зі сладу міської збірної Микола Корнієнко, замкнув трійку призерів його товариш по команді Андрій Харченко.
В одиночному розряді, де змагалися тенісистки, перемогу здобула учасниця всеукраїнських турнірів Анна Петракова (Житомирський район), друге місце — в Оксани Груздюк (Новоград-Волинський район), третє — у Аліни Карпюк з міської збірної.
У поєдинках молодших за віком тенісистів показав прекрасну спортивну форму перед наступними змаганнями вже згадуваний Микола Корнієнко, якому не було рівних серед ровесників. Другим фінішував наш гість з команди Житомирського району Роман Пупеза, третім у турнірній таблиці розташувався Артем Оберемко (Новоград-Волинський район).
Досить впевнено провела усі зустрічі в цій віковій категорії Валентина Прищепа, до речі, яка також вже не одноразово змагалася в офіційних турнірах всеукраїнського рівня. Тенісистка впевнено провела усі ігри проти суперниць, перемігши їх з «сухим» рахунком.
Ця перемога була додатком до загальної скарбнички команди з Житомирського району. Друга призерка Настя Бущенко з команди Новограда-Волинського ще зовсім недавно на рівних могла грати проти чемпіонки, однак слід констатувати, що, не поступаючись технічній майстерності, вона повністю програла у психологічній підготовленості. Після декількох невдалих атак, де тенісистка повністю губить контроль за ходом гри. Так сталося і цього разу. Замкнула трійку призерів Аліна Бондар з міської команди. Однак, незважаючи на меншу кількість перших місць, тенісній збірній господарів змагань все ж вдалося після двохрічної перерви залишити перехідний кубок газети «Звягель-Інформ» у власних руках, завдяки більшій кількості очок, набраних за підсумками 8 кращих результатів.
Переможці та призери турніру в особистому розряді нагороджені дипломами та пам’ятними призами з призового фонду. Не залишилися без уваги організаторів тенісисти та тенісистки, котрі були визнані кращими в декількох номінаціях. Так, у номінації «За волю до перемоги» відзначена Марина Петрук. Наймолодшою з тенісисток турніру, яка показала досить технічну гру, визнана Ірина Чечет. Обидві спортсменки представляли збірну Новоград-Волинського району. Незабаром у Житомирі пройдуть фінальні змагання за програмою літніх юнацьких спортивних ігор. Тож, побажаємо збірній команді Новограда-Волинського вдалих виступів.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото Віктора ТИМОЩУКА