Десять голів для Чуднова

У суботу, 6 жовтня, відбулися матчі 16-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу, а також заключні ігри групового етапу першості.
«Звягель» на виїзді у Чуднові завдав нищівної поразки «Тетереву» з рахунком 10:1. Городницьке «Полісся» святкувало перемогу у Бердичеві — 3:1.
У грі прямих конкурентів за обласне чемпіонство «Полісся» (Ставки) мінімально здолало «Фортуну» (Андрушівка) — 1:0. Таким чином, «Фортуна» вибула з чемпіонської гонки.
Із 34-ма очками очолює турнірну таблицю «Полісся» (Ставки). На другому місці (33 очки) перебуває «Звягель». «Мал» (Коростень) і «Полісся» (Городниця) мають по 29 очок, але вони провели на одну гру менше, ніж лідери. У «Фортуни» залишилося 26 очок.
У першості області «Звягель-2» поступився з рахунком 3:0 у гостях «Кераміку» з Баранівки. За підсумками заключних матчів групового етапу, визначилися всі півфіналісти змагань.
З групи А до півфіналу вийшли ФК «Керамік» (Баранівка) та «Агролайф» (Попільнянський район), з групи Б — «Сокіл» (Житомирський район) і «Арсенал-ДЛГ» (Овруч). Перші поєдинки півфіналу пройдуть 13 жовтня, матчі-відповіді — 20 жовтня, фінал — 27 жовтня.
«Звягель-2» посперечається за п’яте місце із командою «Технічний ліцей» (Сали).
Тим часом у Новограді-Волинському відбувся традиційний Всеукраїнський турнір із футболу «Валентин збирає друзів» серед юнаків 2007-2008 р.н., присвячений пам’яті обдарованого футболіста та мецената Валентина Пашківського.
Турнір проходив на базі ДЮКФП. Участь у змаганнях взяли команди з Житомира, Рівного, Новограда-Волинського, Коростеня, Бердичева та Баранівки. На відкритті були присутні депутат Житомирської обласної ради, президент футбольного клубу «Звягель» Степан Нусбаум та приватний підприємець Олександр Лавренюк.
Перше місце посіла команда з Коростеня, друге — колектив із Рівного, третє — команда з Новограда-Волинського. Всі учасники змагання були нагороджені кубками, медалями, грамотами й цінними подарунками.
За матеріалами ЖОФФ