Зустріч із мудрецями

Зустріч із мудрецями

\"ЗустрічІз нагоди Всесвітнього дня бібліотек учні 4-А класу міського ліцею №11 разом із класним керівником Людмилою Микитенко відвідали районну бібліотеку ім. Лесі Українки. Головна мета — привернути увагу дітей до читання книг, адже книга — це скарб мудрості, залишений нам у спадщину.
Побувавши в бібліотеці, школярі переконалися, що її працівники дбають про бібліотеку, як про власний будинок. Бібліотека — це острівець культури нашого міста. У ній є все, чого душа забажає, щоб поповнити запас знань.
Бібліотекарі провели для ліцеїстів цікаву бесіду про старовинні книги, вікторину та ігри, за що їм окрема вдячність. Учні познайомилися з дитячими періодичними виданнями. Ніхто не залишився байдужим.
Учні та батьки вдячні працівникам бібліотеки, зокрема, провідному методисту Олені Данюк і бібліотекарю Віталіні Артеменко за повчальну інформацію, теплу і затишну атмосферу, цікаву форму проведення, подарунки та гарні враження. Бібліотека — це справжнє зібрання мудрості, де варто побувати кожному.
Батьки 4-А класу