Перерахунок пенсій: перші результати

Перерахунок пенсій: перші результати

Що, перш за все, видає вік людини? Хтось скаже — руки, інші впевнені, що сиве волосся. Ні, вік людини видають її очі. В українських пенсіонерів вони особливо стомлені і виснажені, їх очі завжди мовчки запитують: чому? Чому, пропрацювавши 30, 40, 50 років, раз у місяць пенсія вимірюється всього трьома купюрами по 500 гривень?
Ми щиро радіємо, що двоє пенсіонерів у Новограді-Волинському своїм прикладом можуть зрушити з місця цю тенденцію державної байдужості. Ми чекали, поки результат програми з «Перерахунку пенсій» буде монетизований: обидва учасники програми вже отримали підвищену виплату.
73-річний Анатолій Федорович Трохимчук — дитина війни, має 30 років трудового стажу. Завдяки «турботі» держави, він вийшов на відпочинок із розміром пенсії у 1300 грн. Прочитавши в газеті наше оголошення (подяка «Звягелю»), він вирішив спробувати подати і свої документи до Пенсійного фонду. Завдяки перерахунку, він тепер щомісячно отримуватиме на 188 грн. більше.
А от, дивлячись на красу та енергійність Валентини Олександрівни Плаксіної, вчителя вищої категорії, яка більшу частину життя відпрацювала у школі, складно повірити, що вона — пенсіонер. Так само суперечить здоровому глузду розмір її пенсії, який був рівний 1628 грн. 122 грн. надбавки вдалося отримати в результаті перерахунку. Це — сльози, але кожен, хто зараз бачить ці суми, розуміє, що навіть вони варті того, щоб за них боротися.
Програма продовжує діяти. Для того, щоб перевірити чи правильно держава нарахувала пенсію вам, вашим батькам та близьким, потрібно прийти у вівторок, з 08:00 до 11:00, за адресою: вул.Шевченка, 13 (3-й поверх) офіс «Об’єднання «САМОПОМІЧ».