Засідання робочої групи з питань організації та координації впровадження бюджету участі

9 жовтня у конференц-залі міської ради відбулося засідання робочої групи з питань організації та координації впровадження і реалізації бюджету участі.
У ході засідання, за участі авторів поданих проектних пропозицій та представників профільних структур міської ради, було розглянуто проекти, які під час попереднього засідання члени робочої групи визначили такими, що потребують доопрацювання.
За результатами чергового розгляду: 19 проектних пропозицій погоджено без зауважень; 11 — відхилено, оскільки вони не відповідають вимогам Положення про бюджет участі у місті Новограді-Волинському (5 — перевищують граничну суму у розмірі 100 тис. грн., 5 — не є об’єктами загального користування, 1 — не може бути реалізований, враховуючи державну форму власності об’єкту); ще 5 — відправлено на доопрацювання.
На наступне засідання робочої групи запросять головних розпорядників коштів для остаточного узгодження переліку проектних пропозицій, які будуть спрямовані на загальноміське голосування. Ті з них, які отримають найбільшу підтримку містян, будуть реалізовані за кошти Програми бюджету участі.
Нагадаємо, що бюджет участі — це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращання міста та/або голосування за них. Новоград-волинці мали можливість долучитися до розвитку свого міста та поліпшення життя його мешканців, подавши свої проектні пропозиції з 1 серпня по 30 вересня. Загалом за цей період надійшло 35 проектних пропозицій.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради