«ДІТИ — КВІТИ ЖИТТЯ», — «ОРІФЛЕЙМ!»

Діти, ви світло у нашій нації,
Ви — сонце, небо і зорі,
Хай прекрасними будуть ваші всі дні
Від сьогодні і завжди в житті.

З таких прекрасних слів розпочалося знайомство місцевих представників косметичної компанії «Оріфлейм» з учнями школи-інтернату.
19 березня директор «Оріфлейм-Новоград» Наталія Медведєва разом із своїми бізнес-партнерами побувала з доброчинною місією у міській школі-інтернаті. Гості привезли дітям у подарунок необхідні засоби особистої гігієни. «Ми впевнені»,— сказала Наталка Медведєва, — що всі інші люди теж поставляться до дитячих доль зі співчуттям і розумінням, і, купуючи продукцію компанії «Оріфлейм», зроблять свій внесок у спільну добру справу.
Будьмо милосердними і не забуваймо про дітей. Бо наші діти — це найдорожче багатство кожної людини. Заради їх щастя ми готові долати всі життєві труднощі і перешкоди. Беріть участь у благодійній програмі «Діти — квіти життя» і знайте, що, дякуючи вашій підтримці, у світі розквітне ще багато вдячних дитячих посмішок, — оптимістично звертається Наталія Медведєва до молодого покоління, нашого щасливого майбутнього — наших діточок.
І саме компанія «Оріфлейм» дійсно пишається тим, що є одним із співзасновників Міжнародного дитячого фонду, який очолює королева Швеції Сильвія.
Соціальний проект «Одна копійка — дітям дитячих будинків України» — масштабна, довгострокова акція, дякуючи якій більше п’яти тисяч обездолених дітей України вже отримали матеріальну допомогу.
А скільки ще дітей потребують тепла і турботи?
Консультанти, менеджери, директори всіх рівнів компанії «Оріфлейм» з усієї України беруть участь в акції — «Діти — квіти життя». Вони перераховують одну копійку від кожної одиниці проданої продукції компанії (а це — більше 900 найменувань, і повну ціну від продажу спеціальних аксесуарів з логотипом акції — квіточкою, яка представлена на сторінках каталогу), дитячим будинкам — на придбання усього необхідного (одягу, взуття, медикаментів, медично-реабілітаційного обладнання, засобів особистої гігієни) та багато всього іншого для дітей, позбавлених батьківської турботи.
Міжнародний Дитячий фонд бере всі фінансові видатки на себе у всіх питаннях благодійності.
Фінансуючи українські дитячі будинки, медичні заклади, організовуючи різноманітні свята для дітей та різні спортивні заходи, фонд дарує дітям щасливі, радісні, позитивні моменти у їхньому житті.
Місія Фонду — дати можливість кожній дитині розвиватися і жити повноцінним життям.
Основна діяльність Фонду направлена на організацію заходів, що сприяють покращенню життя дітей у всьому світі і в нашій країні теж.
Мета Міжнародного Дитячого Фонду компанії «Оріфлейм» — захистити інтереси дітей і зробити все можливе, щоб їхнє дитинство було щасливим.
Я радію з того, що працюю в такій чудовій, людяній, позитивній компанії, ім’я якої — «Оріфлейм».
Валентина КОВАЛЬ