Львівське сміття в лісі біля Чижівки має… новоградський слід

Львівське сміття в лісі біля Чижівки має… новоградський слід

«Львівська ОДА встановила недобросовісного перевізника, який незаконно скинув сміття в лісовому масиві Новоград-Волинського лісництва», — новина під таким заголовком з’явилася на сайті Львівської облдержадміністрації 9 жовтня.
«Вчора, 8 жовтня, департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, спільно з правоохоронцями Новоград-Волинського ВП ГУНП України в Житомирській області, виявили недобросовісного перевізника, який викинув сміття в лісовому масиві Новоград-Волинського лісництва.
Виявлений автомобіль «МАН» АМ3826ВІ — зареєстрований на гр.Титяневича Д.А. в м.Новоград-Волинський, причеп ВК1171ХТ — зареєстрований на гр.Смага А.В. в м.Рівне.
На сьогодні автомобіль затримали, проводяться відповідні слідчі дії. Відтак, департамент звернеться до поліції щодо вивчення питання можливої змови керівництва ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» та перевізника з метою незаконного заволодіння бюджетними коштами, які передбачені для компенсації за вивезення твердих побутових відходів», — інформують на сайті ЛОДА.
Як днями повідомив сайт 04141, на території Новоград-Волинського району виявили незаконний скид львівського сміття.
8 жовтня, близько 4 години, на території лісового масиву Новоград-Волинського району (неподалік села Чижівки) працівники лісової охорони ДП «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство» зупинили вантажівку марки «МАN» із причепом. Неподалік було виявлене й сміття, в якому містилися папери, що вказували на львівське походження. На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції для документування вказаного факту.
Підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото з сайту Львівської ОДА