Посадовці оглянули хід будівництва «Прозорого соціального офісу» та хірургічного корпусу міськрайТМО

Посадовці оглянули хід будівництва «Прозорого соціального офісу» та хірургічного корпусу міськрайТМО

12 жовтня, у рамках перебування з робочим візитом у місті Новограді-Волинському, голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма разом із депутатом обласної ради Степаном Нусбаумом, міським головою Віктором Весельським, першим заступником міського голови Сергієм Колотовим, начальником відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Любомиром Дутчаком ознайомились із ходом будівництва центру надання соціальних послуг «Прозорий офіс» та хірургічного корпусу Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання.
Увагу було акцентовано на темпах виконання робіт, покрокових діях із реалізації проектів, відповідно до календарних планів, а також освоєнні коштів.
Так, на реалізацію центру надання соціальних послуг «Прозорий офіс» кошторисом на 2018 рік за бюджетними програмами затверджено 23000,0 тис. грн., у тому числі — з міського бюджету 5000,0 тис. грн. Станом на 12.10.2018 р. профінансовано 13495,6 тис. грн., у тому числі з міського бюджету — 1193,9 тис. грн., із Державного бюджету — 12301,7 тис. грн.
На будівництво хірургічного корпусу міськрайТМО у поточному році профінансовано 2409,1 тис. грн.: депутатські кошти з області — 848,7 тис. грн.; із міського бюджету — 931,9 тис. грн.; із бюджетів Городницької, Піщівської, Чижівської та Брониківської ОТГ — 628,4 тис. грн. Крім того, на об’єкт перераховано 3870,0 тис. грн. із державного фонду регіонального розвитку. Наразі не надійшли кошти лише з районного бюджету.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради