Рішення міської ради від 11.10.2018 р. №816 «Про встановлення товариству з обмеженою відповідальністю «Альтеренерго» тарифу на виробництво теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергі

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 8 частини 1 статті 13, статтею 20 Закону України «Про теплопостачання», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», розглянувши заяву директора товариства з обмеженою відповідальністю «Альтеренерго» Бєлого А.В., враховуючи середньозважений тариф на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання, затверджений Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України («Держенергоефективність») по Житомирській області 25.09.2018 року, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Альтеренерго» тариф на виробництво теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергії, її транспортування та постачання для Новоград-Волинського міськрайонного ТМО та Новоград-Волинського міжрайонного відділу Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», згідно з додатком. Відповідальність за достовірність наданої інформації про розрахунок вищезазначеного тарифу покладається на ТОВ «Альтер-енерго» (Бєлий А.В.).
2. Врахувати, що тариф, затверджений пунктом 1 цього рішення:
2.1. встановлений з урахуванням всіх податків та обов’язкових платежів;
2.2. вводиться в дію з дня офіційного оприлюднення цього рішення.
3. Відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради (Талько О.М.) забезпечити оприлюднення цього рішення, згідно з вимогами чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Легенчука А.В.
В.Л.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


Додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 11.10.2018 р. №816

ТАРИФ НА ВИРОБНИЦТВО ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ, ЇЇ ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ПОСТАЧАННЯ, ЩО НАДАЮТЬСЯ ТОВ «АЛЬТЕРЕНЕРГО» ДЛЯ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО ТМО ТА НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО МІЖРАЙОННОГО ВІДДІЛУ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЖИТОМИРСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ЦЕНТР МОЗ УКРАЇНИ»











Вид товару Для бюджетних установ, грн./Гкал із ПДВ
теплова енергія за 1 Гкал 1625,64

Д.А.РУЖИЦЬКИЙ, керуючий справами виконавчого комітету міської ради