Вітання 43/2018

Вітання 43/2018



































25 жовтня відзначив День народження міський голова Новограда-Волинського Віктор Леонідович ВЕСЕЛЬСЬКИЙ


Шановний Вікторе Леонідовичу! Прийміть щирі, сердечні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Вашого Дня народження. Бажаємо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній, відповідальній діяльності на благо Новоград-Волинської громади. Нехай Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі та високий професіоналізм і надалі плідно слугують нашому місту.

Міцного Вам здоров’я, щастя, добра, миру і благополуччя. Хай здійсняться Ваші мрії та сподівання!


З повагою апарат виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради



ШАНОВНИЙ ВІКТОРЕ ЛЕОНІДОВИЧУ!


Прийміть вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, оптимізму, благополуччя та добра.

Нехай кожен Ваш день буде наповнений теплом людських відносин, корисними справами на благо Новоград-Волинської громади, а мрії та задуми втілюються у життя, приносять радість і задоволення.

Нехай у житті Вас завжди супроводжує натхнення та удача, зігріває віра у краще майбутнє, щира любов та відданість близьких людей!


З повагою колектив газети «Звягель»



26 жовтня відзначає свій ювілей Борис Олександрович БАРАНОВСЬКИЙ


Багато справ важливих за плечима і стільки зроблено корисного уже. А День народження — не тільки його свято, радіють всі — і друзі, й рідні теж. Хай Бог пошле ще літ багато, здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповниться дім, достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів в нім багато і щастя-доля огорта крилом. Й літа хай будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам.


ГО «Океан» с.Наталівка



26 жовтня вітаємо з Золотим весіллям Йосипа Францовича та Катерину Іванівну СОКОЛОВСЬКИХ


Ваш спільний шлях не встелено квітками, не раз доводилося тернями іти, та Ви завжди опікувались нами, за що ми вдячні будемо завжди. За добре серце і невтомні руки нехай Господь воздасть належне Вам, хай Вашу щедрість переймають внуки, а ласка служить оберегом нам. Тож будьте нам здорові та щасливі! Хай спільний шлях Ваш довго ще цвіте, ну а сьогодні ж хай лунає пісня про батьківське весілля Золоте!


З любов’ю дочки, зяті, внуки, правнучка



28 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ


Дорогі земляки, ветерани Другої світової війни! Від щирого серця вітаю вас із 74-ю річницею визволення України від нацистських загарбників!

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам: учасникам Другої світової війни, партизанам і підпільникам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Дякуємо солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн. Згадуємо тих, чиє життя забрала та страшна війна.

Шановні переможці, ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, любові та уваги рідних і близьких.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

28 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА


Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства! Щиро вітаю вас із професійним святом, яке в Україні відзначається щорічно, в останню неділю жовтня.

Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування всіх галузей народного господарства. Адже автомобільний транспорт є важливою системою життєзабезпечення будь-якого населеного пункту.

Висловлюю вдячність автомобілістам і дорожникам за нелегку щоденну працю, відданість своїй справі, за розуміння суспільної значимості та відповідальне ставлення до цього виду діяльності.

Міцного здоров’я, добробуту, безаварійних поїздок і нових трудових здобутків всім вам на життєвих і автомобільних шляхах!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ, ВДОВИ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ ТА ПОМЕРЛИХ ВЕТЕРАНІВ, ПРАЦІВНИКИ ТИЛУ, ДІТИ ВІЙНИ ТА ЖИТЕЛІ МІСТА!


Від імені президії ради міської організації ветеранів щиро вітаємо вас із 74-ю річницею визволення України від фашистських загарбників! Бажаємо всім міцного здоров’я, активного довголіття і мирного неба!


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Євгенія Савелійовича БОЖКОВА — 27.10.1928 р.н.

Марію Трохимівну ОПАНАСЮК — 30.10.1928 р.н.

Володимира Васильовича ЮРІНА — 01.11.1942 р.н.

Володимира Михайловича ДУБЧАКА — 30.10.1948 р.н.

Сергія Павловича ЗАМЯТИНА — 26.10.1952 р.н.

Юрія Анатолійовича ПОПОВСЬКОГО — 26.10.1959 р.н.

Миколу Фадійовича ГУБАНЯ — 27.10.1956 р.н.

Сергія Петровича ШПІНЯ — 27.10.1964 р.н.

Анатолія Петровича ЛУЦЕНКА — 31.10.1967 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»