www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 43/2018

26 Жовтня 2018 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Зв’язок між сторонами якої фігури встановлює теорема Піфагора? А. Трикутника. Б. Квадрата. В. Ромба. Г. Шестикутника.
  2. Плоска тонка частина ножівки для різання металу? А. Сукно. Б. Полотно. В. Тканина. Г. Латка.
  3. Корінне населення Ізраїлю. А. Індійці. Б. Євреї. В. Араби. Г. Англійці.
  4. Місто, яке першим постраждало від атомної бомби. А. Токіо. Б. Хіросіма. В. Нагасакі. Г. Кіото.
  5. Місце, на яке колись одягали кірасу. А. Груди і спину. Б. Голову. В. Ноги. Г. Руки.
  6. Міфологічний будівник лабіринту на острові Кріт. А. Кронос. Б. Дедал. В. Тесей. Г. Ікар.
  7. Який із видів макак першим побував у космосі? А. Бенгальська макака. Б. Резус. В. Макака-крабоїд. Г. Японська макака.
  8. Що з’єднує євстахієва труба? А. Стравохід зі шлунком. Б. Середнє вухо з носоглоткою. В. Ліве око з правим. Г. Ліве вухо з правим.
  9. У східнослов’янській міфології рай, де мешкали птахи та душі померлих. А. Океан. Б. Вирій. В. Безодня. Г. Небо.
  10. В якому місті розташований Міжнародний суд ООН? А. Лондоні. Б. Нью-Йорку. В. Парижі. Г. Гаазі.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №43: 1. А. 2. Б. 3. Б. 4. Б. 5. А. 6. Б. 7. Б. 8. Б. 9. Б. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,