У армреслерів — кубки чемпіонату світу!

У армреслерів — кубки чемпіонату світу!

Збірна України, до складу якої увійшли четверо звягельчан та представників Новоград-Волинського району, здобула третє загальнокомандне місце серед 21 країни на чемпіонаті світу з параармреслінгу, що проходив у м.Анталія (Туреччина) 17-21 жовтня.
Срібну нагороду на ліву руку виборов старший тренер збірної Житомирської області з армспорту Геннадій Данюк. Бронза на ліву і шосте місце на праву — такі підсумки виступу Світлани Дроздюк. П’яті місця на обидві руки — в Олександра Пінчука, хоча, як зазначив тренер, юнак мав усі шанси продемонструвати кращий результат. На жаль, цього разу не склалося. Четверте місце на ліву та шосте — на праву здобула Марина Васьківська.
Усі спортсмени є представниками ЖРЦ «Інваспорт», вихованцями Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи-інвалідів та членами спортивного клубу «Фенікс» для осіб з обмеженими фізичними можливостями (м.Новоград-Волинський).
Як зазначив старший тренер збірної області з армспорту Геннадій Данюк, невдовзі у Новограді-Волинському будуть проведені змагання за участю людей із обмеженими фізичними можливостями. 27 жовтня, об 11:00, у спортивному залі економіко-гуманітарного коледжу стартує турнір із футболу серед спортсменів-інвалідів. А 7 листопада у спортивному залі по вул.Соборності, 14, о 14 годині, розпочнеться кубок області з армспорту серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.
Олег БРЮХАНОВ