40 хлопців та дівчат пройшли «Школу успіху»

40 хлопців та дівчат пройшли «Школу успіху»

\"4013-14 жовтня у ліцеї №11 успішно пройшов унікальний для Новограда-Волинського безкоштовний соціально-освітній проект «Школа успіху N-V. 2018» для дівчат і юнаків 14-17 років майже з усіх навчальних закладів міста. Організувала та провела цей проект Любов Костюченко, учениця 10-А класу ліцею №11 м.Новоград-Волинський.
Тішить той факт, що 40 хлопців та дівчат присвятили свій вільний час на саморозвиток і навчання. Саме вони — молодь, яка інвестує вихідні в отримання нової інформації, розширення власних горизонтів, — стають рушійною силою 21 століття.
У «Школі успіху N-V. 2018», на запрошення Любові, абсолютно безкоштовно прочитали чудові інтерактивні лекції та провели цінні тренінги успішні особистості. Так, спікерами проекту стали:

  • відомий політичний експерт, кандидат філософських наук, викладач Національного університету ім.Т.Г.Шевченка Валентин Гладких із лекцією на тему: «Особливості та специфіка професій політичного спрямування»;

  • директор Новоград-Волинського медичного коледжу, кандидат педагогічних наук, Заслужений лікар України Олена Солодовник, яка під час лекції «Збереження потенціалу майбутнього лідера» поділилась лайфхаками планування та розповіла, як правильно мислити, щоб реалізувати задумане, також спікер донесла думку, що гарне здоров’я — це запорука максимальної ефективності;

  • фінансовий радник, інвестор і підприємець, бізнес-тренер Олексій Заруцький, який під час дискусії обговорив основні закони фінансової успішності, професії майбутнього з урахуванням появи штучного інтелекту, появу та майбутнє криптовалюти та грошового обігу взагалі;

  • команда психологів під керівництвом кандидата психологічних наук, керівника Центру соціально-психологічних технологій «МайстерLIFE» Наталії Дубравської провели тренінги, спрямовані на розвиток успішної людини: «Технологія постановки цілей засобами арт-терапії», «Партнерське спілкування» та майстер-клас із пісочної терапії «Роби життя ефективнішим». Під час тренінгів учасники вчилися технікам, як стати внутрішньо вільною людиною та відчути світ усередині себе; вивільнення на зовні внутрішнього негативу, агресії; ознайомилися з навичками ефективної комунікації. Також підлітки створювали та моделювали власну картину успіху через пісок.


Учасники дізналися про можливості для молоді та Ерасмус обміни від ментора Анастасії Мілевської, познайомились із досвідом навчання за обміном за програмою FLEX в Америці Романа Берегового, отримали інформацію про успішні місцеві підприємства — такі, як «Жако» від Валентини Макашевої та «Біоветфарм» від Людмили Красічкової.
В успішній організації проекту Любові допомогла її команда: Ліза Кузнєцова, Настя Шваб, Лєра Гордієнко, Катя Костюченко.
Важливу підтримку в проведенні проекту надали директор Новоград-Волинського медичного коледжу О.В.Солодовник, директор ліцею №11 А.О.Табакова, її заступник з науково-методичної роботи Т.В.Гончарук, Т.С.Воронюк.
Організатор проекту висловлює щиру вдячність керівникам підприємств ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», ПАТ «Біоветфарм» та «Жако», які виявилися небайдужими до ініціативи проведення освітнього проекту та стали його спонсорами.
Надзвичайно позитивна атмосфера, море незабутніх емоцій, корисна та цікава інформація заклали міцний фундамент у побудові великої дружньої команди, яка генеруватиме нові ідеї і змінюватиме світ на краще!
Власна інформація