Проект «Бюджет участі 2018» у Новограді-Волинському завершив прийом та розгляд заявок

Усього, згідно з реєстром, було прийнято до розгляду 35 заявок, з яких 10 — відповідали умовам проекту, 18 — було відправлено на доопрацювання та 7 — відхилено.
Після того, як час на доопрацювання було вичерпано, маємо 22 проекти, які пройшли погодження відповідними представниками виконавчих органів влади, не мали ідеологічних заперечень у членів робочої групи, не перевищили кошторис та є допущеними до голосування.
Відповідно до затвердженого сесійно та робочою групою графіку роботи над проектом, розпочався процес підготовки до голосування.
Згідно з положенням проекту «Бюджет участі», до голосування жителі міста мають отримати можливість ознайомитись із проектами, що претендують на перемогу. Усі 22 ідеї опубліковані на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради (рубрика «Економіка і бізнес» — «Бюджет участі») та на сайті Novograd.City.
Із 6 по 10 листопада (включно) відбудеться голосування за адресою: вул.Шевченка, 16, 1-й поверх Будинку рад (фойє), час роботи — з 8:00 до 17:00.
Там же можна буде ознайомитись зі змістом та ідеями авторів проектів.
Для того, щоб проголосувати, потрібно мати при собі паспорт, де вказано, що ви прописані в Новограді-Волинському. Пред’явивши документ, вам буде виданий бюлетень, де ви зможете віддати свій голос за ту чи іншу ідею.
Одна людина має змогу проголосувати за один проект.
Нагадаємо, за кількістю голосів виграє 5 проектів, які у 2019 році отримають можливість бути реалізованими коштом виділених із бюджету 500 тисяч гривень саме під дану ініціативу.
Підготовлено за матеріалами робочої групи з питань організації та координації впровадження і реалізації бюджету участі у місті Новограді-Волинському.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради