Вітання 44/2018

Вітання 44/2018











































8 листопада святкує ювілей наш любий Леонід Володимирович САЛКО


Ваш ювілей — то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові. Хай щастя завжди супроводить Вас, людська повага й шана не минають, а Вашу мрію й працю повсякчас лиш визнання вінчають!


З повагою, любов’ю дружина, діти, онучки



2 листопада відзначає свій прекрасний ювілей дорогий батько, турботливий дідусь, сват — Микола Сергійович ІГНАТОВИЧ


70 років — це саме та пора, коли Ви з упевненістю можете зустрічати назад бумеранг добрих справ і щирих посмішок, який Ви запускали всі ці роки. Ви можете пишатися собою, адже крізь усі життєві труднощі Ви зуміли пронести свою честь, ім’я, не заплямувавши совість. Так нехай же ніколи роки не відображатимуться на Вашому здоров’ї і на Вашій душі. Бажаємо Вам довголіття та здоров’я. Передавайте свою душевну мудрість молодому поколінню, а ми Вам будемо вдячні за це.


З повагою син Ігор з сім’єю, сваха



3 листопада святкує свій 10-річний ювілей наш футболіст, хокеїст, турботливий син, помічник бабусі, чуйний братик — Андрюша ДУБРОВ


Дорогенький наш, вітаємо тебе з Днем народження і хочемо побажати завжди залишатися сильною людиною, мужнім героєм свого життя та справжнім чоловіком честі. Нехай будуть у тебе чудові будні, яскраві вихідні, фарт у спорті, вірні друзі, чудовий настрій та прекрасне самопочуття. Будь щасливим і даруй щастя іншим.


З великою любов’ю мама Інна, папа Максим, братик Артем та бабуля Ліда



ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ІНЖЕНЕРНИХ, РАКЕТНИХ ВІЙСЬК ТА АРТИЛЕРІЇ, ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!


Ви зробили та продовжуєте робити значний внесок в укріплення обороноздатності України!

Ви стоїте за ліквідацією наслідків лих та катастроф у буденному житті та завалів для просування військ, розмінуванню місцевості, шляхів у неспокійний час.

Ви наполегливо опановуєте бойову техніку, вдосконалюєте свою ратну майстерність.

Саме фахівці інженерних військ відновлюють завалену місцевість, приводять до ладу території після паводків, на передовій, роблять проходи в мінних полях, займаються маскуванням та укриттям.

Вітаю професійних ракетників і артилеристів, цивільний персонал, ветеранів, які в усі часи створювали надійну міць.

Прийміть побажання міцного здоров’я, злагоди та мирного неба!

Нехай Ваші знання та чудова військова виправка будуть запорукою мирного неба України!


З повагою та найкращими побажаннями Ваш земляк Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Вірменія Петро ЛИТВИН


 

Командування 12-го окремого полку оперативного забезпечення вітає особовий склад частини та ветеранів інженерних військ ЗСУ з нагоди святкування Дня інженерних військ Збройних Сил України.


 

Вітаю з професійним святом — Днем соціального працівника — колектив міського Терцентру на чолі з директором Гудзь О.Д., завідуючу відділенням соцдопомоги Марекіну О.А., соцпрацівника Мазур В.В., соцпрацівника Ковалишину Л.А., соцпрацівника Журахівську Н.Д.


Бажаю Вам міцного здоров’я, родинного затишку, щастя і поваги від людей.


З повагою Якимчук С.Л.


 

3 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ІНЖЕНЕРНИХ ВІЙСЬК. ДЕНЬ РАКЕТНИХ ВІЙСЬК І АРТИЛЕРІЇ


Шановні військовослужбовці, працівники, ветерани 12-го окремого полку оперативного забезпечення та ракетно-артилерійських підрозділів 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького! Сердечно вітаю вас із професійними святами.

Протягом тривалого часу Україна перебуває у стані збройного конфлікту, і нашим військовослужбовцям доводиться на практиці застосовувати свої професійні навики. Роль інженерних, ракетних військ та артилерії за таких умов є надзвичайно важливою, адже завдяки вашим знанням, умінням та відданості справі врятовано тисячі життів, створено розгалужену оборонну інфраструктуру.

Висловлюю щиру подяку вам за те, що ви мужньо і відважно стали на захист рідної землі. Зичу всім, хто боронить нашу країну на передовій і в тилу, довгих років життя, щастя та добробуту.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

4 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ


Шановні працівники соціальної сфери! Щиро та сердечно вітаю вас із професійним святом.

На ваші плечі покладена дуже відповідальна робота — соціальна підтримка новоград-волинців. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу працю, благородство душі, чуйність і терпіння, які проявляєте щодня. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, домашнього затишку і тепла, щастя й радості, витримки та енергії у нелегкій благородній справі. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

4 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ЗАЛІЗНИЧНИКА


Шановні працівники залізничного транспорту! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Залізниця — важлива ланка транспортної інфраструктури країни, яка має стратегічне значення. Завдяки вашій кропіткій щоденній праці, ми маємо змогу дістатися до всіх куточків не лише України, а й інших країн. Адже від вашого професіоналізму та компетенції, від технічного стану та ефективної експлуатації залізничних шляхів залежить безперебійне сполучення між регіонами України та зарубіжжя, а також надійна доставка пасажирів та вантажів, укріплення економіки.

У цей день бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, вагомих професійних здобутків та безперебійної роботи залізниці. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Євгенію Іванівну САЗОНЕНКО — 01.11.1928 р.н.

Лідію Михайлівну БРАТКЕВИЧ — 01.11.1930 р.н.

Віру Анатоліївну МАРТИНЮК — 03.11.1929 р.н.

Дмитра Юхимовича ЩАВЛІНСЬКОГО — 03.11.1929 р.н.

Миколу Володимировича ПОДИМАЛКІНА — 03.11.1956 р.н.

Василя Максимовича СТУЖЕНКА — 04.11.1924 р.н.

Ганну Платонівну КЛИМЕЦЬ — 05.11.1926 р.н.

Андрія Васильовича ГОРДІЙЧУКА — 05.11.1931 р.н.

Леонтіну Леонтіївну ЛОЙКО — 07.11.1926 р.н.

Марію Борисівну КУЗНЕЦОВУ — 07.11.1927 р.н.

Раїсу Михайлівну БЕРЕСТЯНУ — 07.11.1932 р.н.

Олександру Феодосіївну ПОРТЯНКО — 07.11.1932 р.н.

Дмитра Андрійовича ЛЯШЕНКА — 07.11.1946 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»