www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 44/2018

02 листопадаа 2018 | Оприлюднив: | 6 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Герой казки Шарля Перро, який став відомим завдяки взуттю. А. Пес. Б. Кіт. В. Гусак. Г. Лев.
  2. Хто свисне на горі, невідомо коли у відомій приказці? А. Лебідь. Б. Рак. В. Щука. Г. Соловей-Розбійник.
  3. П’єса Т. Г. Шевченка називається « ... Стодоля». А. Андрій. Б. Остап. В. Петро. Г. Назар.
  4. Щасливі на годинники ... А. Не заглядають. Б. Не заробляють. В. Не показують. Г. Не наступають.
  5. У якому шкільному предметі вивчається тема «Многочлен і його стандартний вигляд»? А. Анатомія. Б. Фізкультура. В. Алгебра. Г. Етика сімейного виховання.
  6. Батьківщина Гамлета. А. Данія. Б. Іспанія. В. Швеція. Г. Китай.
  7. Виготовленням чого прославився французький майстер Бреге? А. Артилерійських снарядів. Б. Барабанів. В. Віолончелі. Г. Годинника з боєм.
  8. Що означає італійське слово «кальчо»? А. Лайливе слово. Б. Венеричне захворювання. В. Футбол. Г. Депутат.
  9. Чим озброєний Георгій Побідоносець на гербі Москви? А. Списом. Б. Мечем. В. Луком. Г. Кулеметом.
  10. Яке ім’я мав представник радянської шахової школи 40-50-х років гросмейстер Флор? А. Сало. Б. Зельц. В. М’ясо. Г. Шпик.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №44: 1. Б. 2. Б. 3. Г. 4. А. 5. В. 6. А. 7. Г. 8. В. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,