Інформація щодо ліквідації наслідків пожежі у будівлі міського Молодіжного центру

12 жовтня 2018 року на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради було опубліковано проект рішення про внесення змін до комплексної програми «Молодь і родина міста Новограда-Волинського на 2017-2020 роки», а саме: виділити 1 мільйон 490 тисяч гривень на «Проведення ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру на вулиці Шевченка, 5/1, в місті Новограді-Волинському Житомирської області. Першочергові протиаварійні заходи». Відповідно до цього проекту рішення, вищеза-
значена сума необхідна для виконання першочергових протиаварійних робіт.
Вартість проектно-кошторисної документації, а саме: «Першочергові протиаварійні заходи» щодо об’єкту: «Ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру на вулиці Шевченка, 5/1, у місті Новограді-Волинському Житомирської області» складає 54 тисячі гривень.
Питання виділення коштів з міського бюджету на першочергові протиаварійні роботи розглядатиметься на пленарному засіданні двадцять шостої сесії міської ради 1 листопада 2018 року.
Роботи з ліквідації наслідків пожежі проводитимуться після завершення будівельно-технічної експертизи, що призначена слідством, та після отримання дозволу від Слідчого Управління ГУ НП в Житомирській області на виконання вказаних робіт.
Додатково зазначаю, що першоджерелом достовірної інформації є офіційний сайт Новоград-Волинської міської ради.
Підготовлено за матеріалами директора міського Молодіжного центру Олександри Радчук.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради