Опрацювали питання будівництва «Прозорого соціального офісу» у місті Новограді-Волинському

Опрацювали питання будівництва «Прозорого соціального офісу» у місті Новограді-Волинському

\"Опрацювали24 жовтня міський голова Віктор Весельський провів робочу нараду із заступником директора ТОВ «Будівельна виробнича компанія Форвард Плюс» — підрядної організації, яка виконує роботи з реконструкції будівлі на вулиці Шевченка, 20, для створення і забезпечення функціонування центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».
Нарада відбулася за участі першого заступника міського голови Сергія Колотова, заступника міського голови Оксани Гвозденко, заступника міського голови — начальника фінансового управління міської ради Ірини Ящук, директора департаменту праці та соціального захисту міської ради Лілії Хрущ, заступника директора департаменту — начальника управління соціального захисту, праці та фінансового забезпечення Надії Шатило, начальника управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Дмитра Гудзя.
У ході робочої зустрічі очільник міста провів телефонну розмову з міністром соціальної політики України Андрієм Ревою, під час якої проінформував міністра про хід впровадження зазначеного проекту.
Так, на його реалізацію кошторисом на 2018 рік за бюджетними програмами затверджено 23000,0 тис. грн., у тому числі з міського бюджету — 5000,0 тис. грн. Станом на 24.10.2018 р. профінансовано 14688,5 тис. грн., у тому числі з міського бюджету — 1328,9 тис. грн., із Державного бюджету — 13359,6 тис. грн.
Також учасники наради оглянули будівельний майданчик центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради