Поминання 45/2018

Поминання 45/2018



































7 листопада минуло 8 років, як пішов з життя директор міської друкарні — Володимир Федорович ІВАНЧЕНКО


Світла пам’ять про Вас — завжди в наших серцях. Нехай свята земля береже Ваш вічний спокій.

Царство Небесне і вічна пам’ять.


Колектив міської друкарні



9 листопада минає 9 днів, як страшне горе увірвалося в нашу родину — не стало дорогої і люблячої нашої дівчинки, нашої маленької принцеси — Валерії Віталіївни АРНОЛЬД


Більшої втрати, як вічна розлука з дитиною, в житті не буває. Бог відміряв Тобі такий короткий життєвий шлях, призвав тебе, рідненька наша, в інший світ, згасла ще одна зірочка, але не згаснуть ніколи наша любов і пам’ять про Тебе.

Донечко наша, серця плачуть від болю, кричать: «Рідненька наша, повертайся додому!» Тебе ніколи не забудем, зайка, завжди Ти в наших серцях, Ти зараз — ангел у небесах. Земля Тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Усі, хто знав, пом’яніть добрим словом та тихою молитвою.


Вічно сумуючі мама, тато, дядя, дідусь, бабусі та рідні



11 листопада минає 2 роки, як пішов з життя люблячий чоловік, батько, дідусь — Костянтин Іонікійович ТИМЧИК


Світла і вічна пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Ти заслужив Божого тепла і Царства Небесного. Спи спокійно. Вічний спокій твоїй душі.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки



12 листопада минає рік гіркої розлуки світлої і незабутньої пам’яті дорогої, доброї, рідної людини — чоловіка, батька, дідуся — Володимира Павловича ТИШИНСЬКОГО

05.11.1951-12.11.2017 р.


А серце не вірить, душа не сприймає, що серед живих тебе вже немає. Свідомість до спокою кличе, а серце щемить і щемить. Тебе, наш рідненький і любий, ніколи не зможем забуть ні на мить. Спи спокійно, нехай печаль і наші сльози не тривожать твій вічний сон. Нехай у цей день всі, хто знав тебе, згадають і пом’януть. Нехай свята земля береже твій вічний сон. Царство Небесне і вічна пам’ять, спокій твоїй душі.


Сумуючі дружина, діти, онуки



12 листопада минає 5 років, як не стало дорогої нам людини — чоловіка, батька, дідуся, зятя, хрещеного, кума — Олександра Івановича СВІДЕРСЬКОГО


Рано Ти пішов від нас, це — непоправна втрата для нашої родини. Ти був працьовитим, людиною величезної душі, безсумнівної честі, сумління, людиною життя. Ми Тебе ніколи не забудемо. Низько схиляємо голови над Твоєю могилою. Вічного життя Тобі у Царстві Небеснім та спокою Твоїй душі.


Вічно сумуючі рідні



11 листопада минає 10 років світлої пам’яті дорогої нам людини — Романа Ігоровича ЗАХАРОВА


Вогонь життя раптово згас, печаль і смуток серце ранить, і огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні твою радість, ні твою печаль, ні посмішки ласкавої й простої. Нехай земля тобі буде лебединим пухом, а душі — вічний спокій і Царство Небесне.


З глибоким сумом мама, брат, бабуся Галя та уся родина



8 листопада — рік світлої пам’яті Віктора Анатолійовича МАМЕНЧУКА, 13 листопада — 5 років, як пішов з життя Анатолій Федосійович МАМЕНЧУК


Земля вам пухом і Царство Небесне, дорогі наші.

Пам’ятаємо і сумуємо.


Ваші рідні



10 листопада минає рік, як на 63 році життя перестало битися зболене серце дорогого В’ячеслава Антоновича ОСТРОВСЬКОГО


Минає рік скорботи і печалі, як тебе немає з нами. Ти був мужнім і мужньо боровся з тяжкою хворобою. Дякуєм тобі за твої золоті руки, ти ніколи не любив сидіти без діла. Дякуєм тобі за піклування про сім’ю.

Добра пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Нам дуже не вистачає твоєї поради і підтримки. Нехай Господь дарує тобі Царство Небесне і вічний спокій.

Хто пам’ятає, — пом’яніть, а хто забув, — згадайте!


Сумуючі рідні