Вітання 45/2018

Вітання 45/2018







































11.11 – 11 Вадиму АНТИПЧУКУ!


Любий мій хрещенику, вітаю з особливим Днем народження! Бажаю, щоб у довгому цікавому житті все будувалося за твоїми планами: всі мрії збувалися, всі надії здійснювалися, всі цілі були досягнуті, щоб попереду перед тобою відкривалися двері, а ангел-охоронець допомагав у всіх починаннях!


Хрещена



12 листопада святкуватиме ювілей коханий чоловік, люблячий татусь та найдобріший дідусь — Валерій Іванович ЛОПАТЮК


Ми любим тебе дуже і щиро вітаємо, найкращі бажання в цей день посилаємо. Низенько вклоняємось, просимо в долі, щоб щастя послала й здоров’я доволі. Хай мир і достаток живуть в твоїй хаті, хай люди приходять до тебе з добром, а в день ювілею і рідні, й знайомі тебе привітають за щедрим столом.


З любов’ю та повагою дружина, діти, онуки



11 листопада вітаємо з прекрасним ювілеєм дорогого чоловіка, батька, дідуся та прадідуся — Миколу Павловича ЛУЩАНА з с.Вершниця


Хай будуть з Вами здоров’я та сила, хай доля буде ласкава і щира! Щоб ніколи не знали Ви втоми! Хай мир і злагода будуть у домі, хай Господь дарує надію й тепло на довгі літа, на щастя й добро!


Дружина, діти, онуки, правнуки



9 листопада святкує свій ювілей найдорожча людина, чоловік та дідусь — Григорій Олександрович ДАВИДЧУК


З Днем народження вітаєм, від усього серця ми бажаєм щастя, радості, тепла, багато років життя, благополуччя та достатку, хай горе обходить тебе стороною, а Бог береже тебе, любий, весь час.


З повагою усі рідні



7 листопада відсвяткували Золоте весілля — 50-річчя подружнього життя — Володимир Павлович і Галина Адамівна КОНДРАТЮКИ


Шановні ювіляри! Щиро вітаємо вас і зичимо, як святе причастя, міцного здоров’я, довголіття, любові, добра і щастя. Нехай минають біда і тривоги, хай буде щасливою життєва дорога. Хай Бог береже від тяжкої недуги, від злої обмови, нещирого друга. Хай рідні ніколи чужими не стануть, а діти любити не перестануть. Минуло вже піввіку з того часу, як у вашому житті цвіла весна. І скільки прожито і пережито разом, і скроні побілила сивина. А в двері стукає ласкава осінь — багата, щедра, справді золота! Як нагорода за любов і мудрість, за ваші в парі прожиті літа. За те, що зберегли свою родину на хвилях часу в радості й біді, за те, що долю порівну ділили і стали гідним прикладом в житті!


З любов’ю і повагою діти, внуки, рідні, правнучок



ПОДЯКА


Щиро вдячні медичному персоналу пологового відділення, людям, які допомагають увійти у цей світ новому життю: Ющенко Наталії Іванівні, Чумак Ніні Федорівні, Бортніку Анатолію Васильовичу, Петрук Лідії Павлівні, Туголуковій Валентині Миколаївні за кваліфіковану, оперативно надану медичну допомогу особливій породіллі, інваліду дитинства — Тетяні Мотренець.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного затишку, щастя та поваги й шани від людей.


Тьоті: Тоня та Марія


 

9 ЛИСТОПАДА — ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА


Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідне місто, примножуєте його успіхи і досягнення.

Адже споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Із нагоди професійного свята щиро бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури.

Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

9 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ


Мова — це важливий чинник самовизнання нації, духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

Саме мова є душею нації, адже у її глибинах народилося культурне надбання, яким може пишатися український народ. Без рідної мови жодна людина не здатна почуватися повноцінною частиною свого народу, його історії та культури.

Щиро вітаю вас із Днем української писемності та мови. Нехай материнське слово буде для всіх нас духовним джерелом життя і оберегом. Щастя вам, добра, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої Батьківщини — України.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Любов Акимівну СІКОРУ — 10.11.1924 р.н.

Михайла Петровича САХНЮКА — 10.11.1930 р.н.

Федора Акинфовича ГОРШКАЛЬОВА — 11.11.1928 р.н.

Зінаїду Олексіївну КРАСИЛЬНІКОВУ — 12.11.1932 р.н.

Євгенію Кузьмівну ГРЕЧКОСІЙ — 14.11.1925 р.н.

Володимира Андрійовича КРАВЦЯ — 15.11.1933 р.н.

Йосипа Пімоновича ОКСЮКА — 15.11.1928 р.н.

Олега Миколайовича КОРОСТИЛЬОВА — 09.11.1962 р.н.

Валентина Григоровича СВИДЕНЮКА — 09.11.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»