www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 45/2018

09 листопадаа 2018 | Оприлюднив: | 10 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Яке з цих понять є першим у логічній послідовності? А. Дисертація. Б. Твір. В. Диктант. Г. Дипломна робота.
  2. Над чим люблять педанти розставляти всі крапки? А. Над «І». Б. Над «Ї». В. Над Ё. Г. «Над кришей дома своего».
  3. Як Буцефал звертався до Олександра Македонського? А. Шурик. Б. Саша. В. Олександр Македонович. Г. І-го-го-го.
  4. В якому році розіп’яли Ісуса Христа? А. В нульовому. Б. В 33-му році нашої ери. В. В 1000-му. Г. В 1142-му.
  5. Що насправді сказав Гагарін при старті його ракети? А. «Бідна Стрілка!». Б. «Ой, мамочко!». В. «Поїхали!». Г. Це не друкується.
  6. На ювілей академіка Філатова йому подарували кришталеве око. У відповідь він подякував Богу за те, що він не ... А. Паталогоанатом. Б. Гінеколог. В. Проктолог. Г. Дантист.
  7. Якщо республіканець — слон, то демократ — .... А. Козел. Б. Баран. В. Осел. Г. Скунс.
  8. У якій країні знаходиться курорт Рапалло? А. Італії. Б. Швейцарії. В. Туреччині. Г. Іспанії.
  9. РАТАН-600 — це ... А. Радіотелескоп. Б. Супутник. В. Комбайн. Г. Прискорювач елементарних частинок.
  10. Як називається кількість нафти, що надходить зі свердловини за одиницю часу? А. Дебіт. Б. Кредит. В. Ажіо. Г. Аваль.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №45: 1. В. 2. А. 3. Г. 4. Б. 5. В. 6. Б. 7. В. 8. А. 9. А. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,