«Полісся» (Житомир) виривається в лідери

«Полісся» (Житомир) виривається в лідери

4 листопада, в рамках 16-го туру другої ліги чемпіонату України з футболу, ФК «Полісся» (Житомир) у заключному домашньому матчі на стадіоні «Авангард» у Новограді-Волинському здолав лідера групи — закарпатський «Минай» — 1:0.
Розпочали господарі першим номером і одразу притисли гостей до власних воріт. Вже на 8-ій хвилині матчу Семчук увірвався у карний майданчик гостей, перевіривши реакцію Мелашенка.
На 21-ій хвилині «жовто-зелені» змогли відкрити рахунок. Автором голу став Шаврін, який після подачі Недолі з кутового відправив м’яч у сітку воріт суперника.
На 33-ій хвилині матчу «Минай» провів атаку на ворота господарів правим флангом, після флангової подачі капітан команди гостей Беца пробивав головою у ближній кут воріт, але Литвиненко зумів парирувати удар.
Через дві хвилини вже «Полісся» провело блискавичну флангову атаку. Поручинський прострілював у штрафний майданчик суперника, де Захаревич потужним ударом мав би забивати, але м’яч пролетів повз стійку воріт.
Після перерви гості посилили пресинг на «Полісся». На 51-й хвилині нападник «Миная» Гегедош із розвороту пробивав у ворота Литвиненка, але останній опинився на місці і зафіксував м’яч у руках.
На 66-ій хвилині матчу Гегедош потужним ударом пробивав у правий кут воріт, але Литвиненко чудовим сейвом парирує цей удар.
Другий тайм був повністю за гостями із Закарпаття, але захисники «Полісся» вистояли під пресингом «Миная» і зберегли мінімальну перемогу — 1:0.
Таким чином «Полісся» набирає 27 очок і закріплюється на другому місці турнірної таблиці у групі «А». ФК «Минай» теж має 27 очок, але випереджає житомирян за додатковими показниками.
Інформація ФК «Полісся» (Житомир)