Урочистості з нагоди прибуття із зони ООС 54-го окремого розвідувального батальйону

Урочистості з нагоди прибуття із зони ООС 54-го окремого розвідувального батальйону

\"УрочистостіІз нагоди прибуття із зони ООС 54-го окремого розвідувального батальйону, для особового складу військової частини А2076 у Гарнізонному Будинку офіцерів Збройних Сил України 3 листопада відбулись урочистості. Участь у заході взяли в.о. міського голови Сергій Колотов, заступник міського голови — начальник фінансового управління міської ради Ірина Ящук та начальник відділу кадрів та архівної роботи міської ради Жанна Колесник.
Багато теплих та щирих слів звучало у цей день на адресу наших захисників. До слова було запрошено начальника штабу — першого заступника командувача військ оперативного командування «Північ» Петра Ромигайла, командира військової частини А2076 Сергія Високоляна, колишнього командира батальйону Леоніда Іпатенка, керівництво міської та районної влади.
У своєму виступі перед воїнами 54-го ОРБ в.о. міського голови Сергій Колотов привітав військових з успішним виконанням бойових завдань та поверненням із зони проведення операції об’єднаних сил на рідну землю. «Ви, як ніхто інший, заслуговуєте на особливу повагу. Адже важко переоцінити той внесок, який ви зробили і продовжуєте робити для збереження суверенітету України», — зазначив Сергій Юрійович.
Кращих воїнів було нагороджено почесними нагрудними знаками начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України, почесними нагрудними знаками «Сухопутні війська України», грамотами командувача військ оперативного командування «Північ», Почесними грамотами Новоград-Волинської міської ради, Подяками міського голови, Почесними грамотами районної державної адміністрації.
Слід зазначити, що 54-ий окремий розвідувальний батальйон виконує бойові завдання на території Донецької та Луганської областей від початку «неоголошеної» війни. Військовослужбовці частини удостоєні багатьох нагород та дострокових військових звань.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради