Вітання 46/2018

Вітання 46/2018


























































З величезною вдячністю і любов’ю вітаємо батька, дідуся, прадідуся — Віктора Миколайовича ХАПЧУКА з 70-річним ювілеєм!


Здоров’я, щастя і енергії!


Родина


 


15 ноября праздновал своё 35-летие Александр Сергеевич БАГРОВ


Любимого мужа, прекрасного папу спешим в День рожденья поздравить скорей. Пусть будет светла твоя славная дата от искренних слов и улыбок друзей. Тебе мы желаем с большою любовью прекрасных деньков и счастливых минут. Достаток, удача, успех и здоровье всегда пусть с тобою по жизни идут!


С любовью жена Наташа и дочки Настя и Юля



Сьогодні, 16 листопада, святкують своє Золоте весілля найрідніші наші ювіляри — Лариса і Володимир ФЕДОРЕНКИ


З любов’ю і повагою щиро вітаємо Вас, наші дорогі батьки, з таким світлим і хвилюючим святом. Все Ваше подружнє життя Ви подавали нам приклад взаємної любові, поваги, сімейної злагоди, працелюбства і турботливості. Спасибі Вам за все. Хай Бог надалі дарує Вам сил і терпіння, любові і невтомності у всіх добрих справах.


З повагою 3 дітей, 10 онуків, 6 правнуків



18 листопада — 45 художньому керівнику Великогорбашівського Будинку культури — Миколі Петровичу ДЕНИСЮКУ


Тобі — з ювілеєм вітання!

І всі найкращі побажання: щоб і здоров’я, і достаток, в усьому був завжди порядок, і щоб сусіди поважали та зайвий раз не турбували, щоб євро в гаманці водилися, курорти щоб не тільки снилися... Та головне — хай буде щастя, все інше якось вже додасться.


Сім’я Стецюків



15 листопада святкував 35-річчя Олександр Сергійович БАГРОВ із села Маковиці


Хай гарно працюється, добре живеться, все вміється, множиться і додається. Здоров’я міцного, щастя без краю. Усього найкращого щиро бажаємо!


3 любов’ю та повагою батьки



20 листопада святкує свій 70-річний ювілей моя найдорожча мама, найрідніша у світі людина — Ніна Феодосіївна БОЙКО


Спасибі, мамо, за те, що Ти живеш, мене Ти любиш, жалієш і бережеш. Ти — моя єдина у світі розрада, Ти — моя любов, моє щастя і порада. Хай береже Тебе доля від тяжкої недуги, від злої обмови, від нещирого друга. Хай дарує Господь, як святеє причастя, здоров’я і силу, довголіття і щастя!


Дочка Віта


 

ЛЮБОВ ДО РІДНОЇ ЗЕМЛІ НАСНАГИ В ПРАЦІ ДОДАЄ


Щороку, восени, ми з Вами разом святкуємо одне з найважливіших свят нашої країни — День працівників сільського господарства. Це саме та пора, коли закінчується збирання врожаю, посіяного навесні, коли вкинуте в землю зерно має дати наступний врожай. За усім цим — нелегка праця. Лише справжній господар землі за будь-яких умов виявляє витримку, вміння, знаходить шляхи до ефективного господарювання.

Добрими справами повниться життєвий шлях директора СТОВ «Оберіг» с.Броники — Романа Андрійовича КОВАЛЬЧУКА.

Це керівник, який, в першу чергу, має справжній талант, любов до рідної землі, до справи, якій присвятив своє життя. Завдяки його наполегливій праці, СТОВ «Оберіг», яке знаходиться в с. Броники Новоград-Волинського району, зуміло зберегтись та продовжує нарощувати свій потенціал.

Щира вдячність Вам за любов до рідної землі, за невтомні руки, за терпіння, за те, що вкладаєте душу в свою працю. Бажаємо Вам щастя, здоров’я, добробуту, селянської мудрості, невичерпної наснаги та подальших успіхів.


З глибокою повагою і вдячністю колектив тваринників та механізаторів СТОВ «Оберіг» с.Броники


 

ДОРОГІ МОЇ ЗЕМЛЯКИ, ТРУДІВНИКИ СЕЛА!


Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем працівників сільського господарства та з нагоди завершення сільськогосподарського року!

Мені відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, досягнення в сільському господарстві стають визнаними. Сільське господарство годує нас усіх. Усіх, кого любим, старих і малих. Без їжі нам не вижить. І праця у вас — найкраща! Завдяки вашим зусиллям, магазини все більше і більше наповнюються якісними українськими продуктами, а в оселях є і хліб, і до хліба.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви. Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі та при доброму здоров’ї! У день професійного свята бажаю вам усім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку.


З повагою Надзвичайний та повноважний посол України в республіці Вірменія, депутат Брониківської ОТГ. Ваш земляк П.М.ЛИТВИН


 

21 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ РАДІО, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА ЗВ’ЯЗКУ


Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! Вітаю вас із професійним святом!

День кожного з нас починається і закінчується новинами, і створюєте їх ви — працівники радіо, телебачення та зв’язку.

Від вашої щоденної кропіткої праці залежить, наскільки проінформованим та свідомим буде наше суспільство. Завдяки вам ми щодня дізнаємося про події у світі, що допомагає відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для контактів і спілкування.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, професійного успіху, невичерпної енергії, творчих ідей та втілення їх у життя!


С.КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

21 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ


У цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

Низко вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, усім українським воїнам, яким довелося взяти участь в зоні ООС на Сході України.

Бажаю нам всім мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава Україні! Слава її Героям!


С.КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

18 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА


Шановні працівники сільського господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме ви, ті, хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.

Нехай кожен ваш день благословляється добрим здоров’ям, гарним настроєм і людською вдячністю.

Прихильної вам долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії та професійної удачі!


С.КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

19 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники гідрометеорологічної служби! Вітаю вас із нагоди професійного свята!

Ефективність ведення господарської діяльності у різних галузях великою мірою залежить саме від своєчасного надання об’єктивної гідрометеорологічної інформації, достовірності прогнозів. Часто ваша робота допомагає відвернути загрозу життю людей та запобігти матеріальним збиткам від небезпечних природних явищ.

Бажаю вам міцного здоров’я, удачі, добробуту, щастя, миру і добра, нових успіхів у нелегкій повсякденній праці. Нехай поруч із вами буде затишок та комфорт, а в родинах панує достаток і благополуччя!


С.КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

17 ЛИСТОПАДА — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА


Шановні студенти! Вітаю вас зі святом — Міжнародним днем студента!

Безмежна віра у свої сили, справжнє братерство, невичерпна енергія — ось що об’єднує сьогодні студентську молодь. Бути студентом — престижно та відповідально. У цей час закладаються основи майбутнього, збуваються мрії й надії, а попереду — ще ціле життя, повне великих задумів та високих досягнень.

Сучасному молодому поколінню випало жити в непростий період, коли наша держава пробуджується та міцніє. І саме вам належить стати опорою на шляху розвитку й процвітання України. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі в суспільних перетвореннях великою мірою залежить, яким буде наше майбутнє.

Бажаю вам любові, радості, щастя та миру, успіхів у всіх справах та починаннях!


С.КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Софію Микитівну РОМАНЮК — 17.11.1928 р.н.

Андрія Івановича ДРАПІКОВСЬКОГО — 17.11.1936 р.н.

Віру Федорівну КУЧІНУ — 18.11.1926 р.н.

Надію Сергіївну ДМИТРЕНКО — 18.11.1928 р.н.

Валентину Михайлівну СКРЕВЕЦЬ — 18.11.1932 р.н.

Валентину Йосипівну БАЩУК — 18.11.1938 р.н.

Ганну Станіславівну ГОДЛЕВСЬКУ — 18.11.1948 р.н.

Ганну Максимівну ПАСІЧНУ — 20.11.1931 р.н.

Рафаліну Норбертівну КЛЕЩЕВНІКОВУ — 20.11.1932 р.н.

Ганну Миколаївну ОНІСІМЧУК — 21.11.1931 р.н.

Інну Олександрівну ЛЕГУН — 21.11.1937 р.н.

Анастасію Георгіївну АГІЛЬБАЄВУ — 22.11.1926 р.н.

Сергія Миколайовича ЛИСЮКА — 17.11.1969 р.н.

Бориса Миколайовича МАЛЕЦЬКОГО — 18.11.1951 р.н.

Ігоря Олександровича САМОЙЛЕНКА — 20.11.1961 р.н.

Владислава Григоровича МЕДВЕДЄВА — 22.11.1952 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»