Школа — це місце, де тобі добре

Школа — це місце, де тобі добре

Школа-родина №2, маючи у своїй назві родинний сенс, полюбляє акції, покликані підтримати згуртовану шкільну атмосферу. Цим говорять: школа — це місце, де тобі добре. Нова ідея, що захопила днями учнівський, вчительський колективи та батьків, — тиждень толерантності. Пройшов він в оригінальній формі та креативному дусі.
\"Школа \"Школа

«Мета акції — показати, що багато речей у навколишньому середовищі нас об’єднує, разом з тим ми усі різні, — написала на своїй сторінці у Фейсбук заступник директора ЗОШ №2
Тетяна Кравчук. — Об’єднуючись у найменшій спільній праці, можна творити добрі справи. Почнемо з малого — поступово дійдемо до великих справ. Головне, бачити у цьому позитив».
Позитиву у школі під час акції дійсно побільшало. І учні, і вчителі підтримали челендж (в перекладі з англ. — виклик, випробування). Щодня потрібно було додавати в одяг один спільний елемент: у понеділок, наприклад, принт із горошком, потім — з клітинкою, далі — смужка, наступного дня — одяг з надписами, ще іншого — джинсовий день.
\"Школа \"Школа
Багато хто проявив творчість та оригінальність у створенні образу та пошуку відповідних елементів одягу. І зовсім не обов’язково було витрачатися на купівлю чогось нового, варто додати найменшу деталь — і справу зроблено.
Юлія КЛИМЧУК