Діловий сніданок успішних жінок: для тих, хто прагне йти вперед

Діловий сніданок успішних жінок: для тих, хто прагне йти вперед

Часто чуємо, що у маленькому місті себе важко проявити, і оте, класичне, мовляв, «нікому нічого не потрібно!». Вони — тендітні і ніжні — взялися ламати цей стереотип, придумавши — «Діловий сніданок успішних жінок». За приклад взяли вислів Стіва Джобса: «Великі справи не здійснюються поодинці, вони завжди є досягненням команди». Ця зустріч стала третьою, щоразу на мотивуючі тренінги приходить більше цікавих жінок. Не лише тих, хто вже має досягнення, а й хто про них лише мріє. На зібрані благодійні кошти жінки разом допомагають людям, котрі потребують підтримки.
Цього разу спікером тренінгу «Я — причина свого успіху» стала гостя з Хмельницького — успішний ресторатор, бізнес-тренер, лайф-коуч, засновниця ГО «Сила жінки» і мама чотирьох дітей Тетяна Кріль-Фрицак.

— Рада бачити, що нас багато, що є нові обличчя, і ця платформа обіцяє довго жити, — привіталася психолог та одна з організаторів Тетяна Павловська. — Є жінки у цьому місті, котрим небайдуже, котрі змогли знайти час для спілкування, які хочуть робити добрі справи. Любов — це єдиний скарб, що при діленні множиться, і це — про нас.
Організатори запевнили, що цей захід може бути цікавим не лише для тих, хто вже реалізував себе. Адже кожна жінка, яка має бажання покращити не лише власне життя, має потенціал. Як краще його реалізувати, — навчаються в експертів з різних міст України.
Першим прикладом успішної самореалізації серед учасниць жіночого клубу стало відкриття кафе «Orange Cat» у «Морському». У його стінах люб’язно приймали зустріч господині Світлана Кручок і Наталя Трощинська. На першій зустрічі жінки, до речі, озвучили цей намір, і ось — результат.
Під час знайомства жінки розповіли про себе, свою діяльність та світогляд. Основна місія людини на землі — бути щасливою. Тому спікери схвально оцінили виступи, котрі презентують себе, як щасливу жінку, щасливу матір і дружину. Секретами впевненості та успіху поділилася і спікер зустрічі Тетяна Кріль-Фрицак.
— На сьогодні я є автором 17 ресторанів та готелів в Україні, і ось уже п’ять років маю статус багатодітної мами, — розповіла Тетяна. — Ми створили громадську організацію «Сила жінки», допомагаємо жінкам у ситуаціях домашнього насилля чи коли постають питання на кшталт: чи потрібною справою я займаюся? Чому не отримую від роботи задоволення? Якщо я заробляю багато коштів, то чому я не щаслива? Якщо у мене є діти і коханий чоловік, то чому я не відчуваю себе потрібною?
Ми живемо у світі, який розвивається настільки швидко, що ми за ним не встигаємо, — пояснюють сучасні психологи-коучі. Тому жінки бояться йти у декрет, бояться втратити позиції, а коли відбувається дисбаланс, то починаються проблеми.
Спікер розповіла особисту життєву історію, в якій був невдалий шлюб із фізичним насиллям, дві вищих освіти і робота у зовсім іншому напрямку. Прийшовши працювати адміністратором в один із ресторанів, вона багато працювала над саморозвитком, багато читала, через рік стала директором, а згодом навчалася у відомих рестораторів та очолила потужну корпорацію в Одесі, що займалася відкриттям ресторанів і готелів.
— І почалася слава, — згадує Тетяна. — Гроші — рікою, джипи міняла щороку, двокімнатну квартиру — на чотирикімнатну. Поки одного часу мене не викликали у школу до сина, і психолог дав почитати його твір, де йшлося про успішну маму з великою кількістю відряджень, а хлопчик мріяв, щоб вона «працювала кухарем у школі, як мама друга, яка завжди поруч і яку він бачить щодня». При тому, що я не була поганою мамою. Часто брала з собою сина, намагалася проводити з ним час, водила його на гуртки, одягала у брендовий одяг. А син сказав: «Мама, ти не питала, чи мені це подобається». Мій світогляд змінився, і я вирішила якомога більше часу проводити з сім’єю. Мати таку роботу, яка це дозволить.
Вона пройшла навчання у школі коучингу, опанувала методи просування людей. Вийшла заміж, за чотири роки народила трьох дітей, працює 5-6 годин на день, переїхала з сім’єю у нове місто, змогла об’єднати успішних жінок та навчати успіху тих, хто прагне його досягти, але не завжди знає як.
Коуч поділилася інструментом особистої ефективності: як ставити цілі, започатковувати справу, повірити у власну ефективність. Розіграли лотерею з приємними подарунками, які ближче познайомили учасниць заходу зі сферами їх діяльності.
По завершенню усі погодилися у необхідності подібних тренінгів, адже вони несуть нові якісні знання, позитив та насичують необхідною енергією. Представниці ГО «Сила жінки» з Хмельницького відвідали з подарунками школу-інтернат.
Зібрані кошти будуть спрямовані на благодійність. Наступний «Діловий сніданок успішних жінок» має на меті запросити нову успішну особистість, яка поділиться цікавим досвідом самореалізації.
Юлія КЛИМЧУК
Фото з Фейсбук