Засідання тендерного комітету з проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства

Засідання тендерного комітету з проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства

9 листопада у конференц-залі міської ради відбулося засідання тендерного комітету з відбору надавача послуг із проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства». Участь у засіданні взяли заступник міського голови Анатолій Легенчук, депутати міської ради, а також громадські активісти.
На розгляд тендерного комітету надійшло три пропозиції. Члени тендерного комітету ознайомилися та детально обговорили пропозиції учасників. Оскільки у двох пропозиціях учасниками відбору з проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства не був наданий повний пакет документів, а саме: відсутні підтверджуючі документи з ряду критеріїв, заявлених в умовах відбору, то більшістю присутніх членів тендерного комітету вони були відхилені.
Третя пропозиція — від приватного акціонерного товариства Аудиторської фірми «Перспектива — К» (м.Київ) — відповідає критеріям відбору, зокрема, для здійснення технічного аудиту комунального підприємства надано підтвердження залучення технічного експерта в галузі водопостачання.
Свої послуги з проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» ПАТ АФ «Перспектива — К» пропонує за 198 тис. 900 грн.
У результаті голосування більшість присутніх членів тендерного комітету погодили пропозицію ПАТ АФ «Перспектива — К», з якою буде укладено відповідний договір на проведення незалежного технічного і фінансового аудиту господарської діяльності комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» протягом десяти робочих днів.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради