Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.11.2018 р. №840 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення»

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни та ціноутворення», Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 р. №630, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. №869, «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», розглянувши клопотання начальника комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Левицької А.П., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Встановити комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на рівні: водопостачання — 11,08 грн./1 куб. м із ПДВ; водовідведення — 18,08 грн./1 куб. м із ПДВ.

  2. Врахувати, що тарифи, зазначені в пункті 1 цього рішення, встановлені з урахуванням всіх податків та обов’язкових платежів.

  3. Відповідальність за достовірність наданих розрахунків покладається на комунальне підприємство Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» (Левицька А.П.), згідно з чинним законодавством.

  4. Відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради (Талько О.М.) забезпечити оприлюднення цього рішення, згідно з вимогами чинного законодавства.

  5. Комунальному підприємству Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» (Левицька А.П.) повідомити споживачів про встановлені тарифи не менше, ніж за 15 днів до введення їх у дію з посиланням на це рішення.

  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Легенчука А.В.


С.Ю.КОЛОТОВ, в.о. міського голови