Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.11.2018 р. №841 «Про встановлення товариству з обмеженою відповідальністю «Бренвель» тарифу на виробництво теплової енергії з використанням альтернатив

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 13, 20 Закону України «Про теплопостачання», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Бренвель», з метою приведення тарифів до розміру економічно обгрунтованих витрат на виробництво теплової енергії, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:
1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Бренвель» тариф на виробництво теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергії для Новоград-Волинської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Житомирської обласної ради, згідно з додатком. Відповідальність за достовірність наданої інформації про розрахунок вищезазначеного тарифу покладається на ТОВ «Бренвель» (Шпак А.С.).
2. Врахувати, що тариф, затверджений пунктом 1 цього рішення:
2.1. Встановлений з урахуванням всіх податків та обов’язкових платежів;
2.2. Вводиться в дію з дня офіційного оприлюднення цього рішення.
3. Відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради (Талько О.М.) забезпечити оприлюднення цього рішення, згідно з вимогами чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Легенчука А.В.
С.Ю.КОЛОТОВ, в.о. міського голови

ДОДАТОК ДО РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ ВІД 14.11.2018 Р. №841
Тариф на виробництво теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергії, що надаються ТОВ «Бренвель» для Новоград-Волинської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів Житомирської обласної ради.















Вид товару Для бюджетних установ, грн./Гкал із ПДВ
Теплова енергія для підприємств Житомирської області, за 1 Гкал 1625,64
У тому числі виробництво теплової енергії 1535,05

Д.А.РУЖИЦЬКИЙ, керуючий справами виконавчого комітету міської ради