«МАЛЕНЬКА ПРИНЦЕСА-2009»

«МАЛЕНЬКА ПРИНЦЕСА-2009»

11 квітня у Будинку офіцерів відбудеться перша міська конкурсна шоу-програма «Маленька принцеса-2009». Організатор та ведуча конкурсу Яна Геннадіївна Тинна. На створення конкурсної програми надихнули, звісно, діти. Такі ніжні, чисті та правдиві. У своїх мріях, мабуть, кожна маленька дівчинка уявляє себе справжньою принцесою в оточенні придворних дам у королівському палаці. Звісно, у вишуканій бальній сукні, яких у маленької принцеси просто безліч. Але принцесою бути не так вже і просто. У неї дуже багато обов’язків, а також вона повинна уміти майже все: танцювати, співати, грати на музичних інструментах, вивчати іноземні мови, володіти вишуканими манерами. Саме тому у нашому конкурсі «Маленька принцеса» дівчатка змагаються за цей титул у таких конкурсах «Знайомство або розповідь про себе», «Життя принцеси очима дівчаток, тобто фрагмент улюбленої казки про принцесу», «Рок-н-роли для принцес, або як дівчатка вміють танцювати». Сучасне перевтілення принцес і, звичайно, який справжній бал без бальної сукні. П’ятий конкурс — «Найкраща бальна сукня принцеси». Незважаючи на те, змагання ще попереду, але дівчатка вже є принцесами, принцесами своїх шкіл. Тож знайомтеся з ними.
\"«МАЛЕНЬКА№1. Анастасія ГРАДЕЦЬКА, ЗНВО «Гімназія ім.Лесі Українки»:
— Моє ім’я Анастасія прийшло із грецької до нас. «Воскресла» — слово означає, Чарівністю чарує нас. Добра і чуйна, м’яка і ніжна, Де треба самостійна, енергійна. В душі моїй немає місця злості, Конфлікти й сварки легко обмину, Із вами спільну мову я знайду. У дружбі поціновую я вірність, В майбутньому — дбайлива жінка й мати. А зараз вчусь в гімназії. От так. А ще учусь на фортепіано грати, Танцюю в «Грації», до танців я мастак, А ще в’язання, орігамі... Спішу допомагати мамі... Бо справжня принцеса все вміє робити, Тому я принцесою хочу бути!
Всім учасницям конкурсу, журі і собі бажаю здійснення всіх мрій, отримати задоволення від спілкування і нових знайомих знайти.
\"«МАЛЕНЬКА№2. Аліна ХОМЕНКО, ЗОШ №4:
— Не вміючи ще ходити, я навчилася вже танцювати, і ось вже чотири роки займаюся в ансамблі бального танцю «Грація» під керівництвом Розбицького Ю.Ф. А ще люблю математику з її цікавими завданнями.
Хочу бути принцесою, тому що дуже люблю красиве вечірнє вбрання, вірю в казкове життя і мрію про добрих чарівників, які б змінили життя України на краще.
Всім учасницям бажаю натхнення, успіхів, удачі, та все ж надію маю, що посміхнеться мені удача.


\"«МАЛЕНЬКА№3. Анастасія ОЛЕКСЮК, ЗОШ №7:
— Я дуже життєрадісна дівчинка, на мій погляд, у нашому житті є багато приводів для радості. Головне, навчитися їх помічати... Найголовніша радість у моєму житті — це моя сім’я, мама, тато і мої друзі. Своїх близьких я намагаюся оточити теплом і турботою, завжди щаслива, якщо мені вдається поділитися з ними своєю усмішкою. А натомість побачити посмішку на їх обличчі. Я сподіваюся, що життя надасть мені можливість займатися моєю улюбленою справою. Я люблю малювати, відвідую драматичний гурток і баскетбол, люблю енергійні і динамічні танці.
Хочу стати принцесою, тому що принцеса втілює у собі чарівність і вишуканість, кожна казка з принцесою має щасливий кінець. Моя мета у житті — стати щасливою і зробити навколо щасливими якомога більше людей. Сподіваюся, що мені це вдасться. Якщо Любов, Краса і Доброта все ж таки врятують наш світ, — тоді я завжди буду вірити в ці ідеали.
Сподіваюся гідно представити свою школу. Всім учасницям конкурсу хочу побажати успіхів і перемог. Нехай переможе найкраща принцеса!
\"«МАЛЕНЬКА№4. Вероніка ДЕМЧЕНКО, ПШМ «Школа «Першоцвіт»:
— Мене звуть Вероніка, я відвідую садочок №14, «Золотий ключик». У Палаці шкільної молоді навчаюся у школі «Першоцвіт», а також відвідую гурток бісероплетіння та ужитково-прикладного мистецтва. Займаюся бальними танцями у студії «Грація». Люблю малювати, співати.
Хочу бути принцесою, тому що це прекрасно, і принцеси все можуть.
Бажаю всім учасницям удачі!


\"«МАЛЕНЬКА№5. Олександра БОЧАРОВА, ЗОШ №2:
— Основний свій час проводжу у школі та за уроками, а решту — на улюблених заняттях. Навчаюся у музичній школі по класу фортепіано, люблю співати, танцювати, моя улюблена естрадна група — «Ранєткі». Я постійно слідкую за їхніми успіхами, колекціоную все, що пов’язане з їх професійною діяльністю.
Їх творчість надихнула мене на участь у конкурсі «Маленька принцеса-2009». Хочу спробувати себе на сцені. Щодо перемоги, то кожен хоче бути першим, але призначення жюрі визначить кращу принцесу.
* * *

Хочу висловити подяку всьому оргкомітету Будинку офіцерів та звісно спонсорам, які вирішили допомогти нам у придбанні призів для маленьких принцес. Це об’єднання підприємців «Гарт», весільний салон «Діана», Народна Партія, магазин «Магнолія», магазин «Візит», рекламна агенція «Креатив», приватна агенція «Елітні свята від А до Я», компанія «Оріфлейм», корпорація «Біонет», ооблива подяка головному спонсору — магазину «Формула». Інформаційний спонсор — газета «Звягель-Інформ».
З повагою організатор та ведуча конкурсу Яна ТИННА