Матч «зірок»: молодь «Звягеля» проти ветеранів «Авангарду»

Матч «зірок»: молодь «Звягеля» проти ветеранів «Авангарду»

У суботу, 17 листопада, на міському стадіоні «Авангард» відбувся товариський футбольний матч між «Звягелем» та ветеранським «Авангардом».
Попри очікуваний статус «матчу всіх зірок», вболівальників на трибунах зібралося обмаль. Хоча, як для другої половини листопада, погода трималася достатньо футбольна.
Ті декілька десятків глядачів, які все ж знайшли час суботньої днини на перегляд живого футболу, побачили аж 8 голів. Спочатку тон у грі задавали ветерани, які швидко повели в рахунку 2:0. Надалі ж усі голи влітали у їхні ворота, які захищав улюбленець місцевої публіки Геннадій Челядін. За підсумками двох 30-хвилинок (гра за ветеранським форматом часу), рахунок — 6:2 на користь «Звягеля».
Втім, такий розгром навряд чи засмутив ветеранську команду: упродовж гри група персональних уболівальників Геннадія Челядіна всіляко підтримувала досвідченого голкіпера, жваво аплодуючи кожній вдалій його дії. Враховуючи товариський статус матчу, не сприймалися критично і промахи з вигідних позицій у атакувальних вікових гравців.
Відзначимо, що стадіон «Авангард» покращив матеріально-технічну базу. Перед матчем було встановлено нове електронне табло, придбане за кошти, отримані за оренду стадіону житомирським «Поліссям».
Олег БРЮХАНОВ