У Новограді-Волинському відзначили Міжнародний день студента

У Новограді-Волинському відзначили Міжнародний день студента

17 листопада відзначається Міжнародний день студента. Напередодні, у середу, 14 листопада, з цієї нагоди у великій залі міського Палацу культури ім.Лесі Українки відбулися урочистості.
На святкуванні були присутні представники студентської громадськості вищих освітніх закладів міста: Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму, КВНЗ «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради, Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу та ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище». Адже День студента є символічним об’єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів.
Студентів привітала заступник міського голови Оксана Гвозденко, яка побажала всім успіхів, невичерпної наснаги, міцного здоров’я, благополуччя, натхнення і перемог. Керівникам вищих освітніх закладів міста заступник міського голови вручила привітальні листи, а студентам — подяки міського голови.
Також Оксана Василівна вручила кубки за перше місце командам переможців за участь у міському турнірі з волейболу «Золота осінь» серед команд юнаків та дівчат вищих навчальних закладів міста.
Так, за перше місце в турнірі з волейболу «Золота осінь» серед дівчат кубок отримала команда КВНЗ «Новоград-Волинський медичний коледж» Житомирської обласної ради, а серед юнаків кубок за перше місце — у команди ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище».
До привітань приєдналися начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, начальник управління освіти і науки міської ради Тетяна Ващук, директор міського Молодіжного центру Олександра Радчук, які виконали почесну місію нагородження найактивніших та найталановитіших студентів. Цього дня були виголошені по-дяки міського голови та вручені пам’ятні подарунки 52 студентам.
Крім того, з музичними вітаннями на святі виступили ансамбль естрадного танцю «Модерн» та студенти вищих навчальних закладів міста.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради