Засідання робочої групи з розроблення проекту Програми соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського на 2019 рік

Засідання робочої групи з розроблення проекту Програми соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського на 2019 рік

15 листопада під головуванням в.о. міського голови Сергія Колотова відбулося засідання робочої групи з розроблення проекту Програми соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського на 2019 рік.
Відповідно до розпорядження міського голови від 28.09.2018 року №229(о) «Про створення робочої групи з розроблення проекту Програми соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського на 2019 рік», керівники виконавчих органів міської ради підготували пропозиції до розділів проекту Програми та подали їх для узагальнення до відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради.
Заключним етапом розроблення проекту Програми соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік стало засідання робочої групи. Під час засідання члени робочої групи опрацювали проект Програми, враховуючи спроможність міського бюджету, та підготували відповідні пропозиції, які будуть представлені у проекті рішення та внесені на розгляд засідань постійних комісій міської ради у рамках підготовки до чергової сесії міської ради.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради