Засідання комісії з питань ліквідації наслідків пожежі в будівлі Молодіжного центру

Засідання комісії з питань ліквідації наслідків пожежі в будівлі Молодіжного центру

15 листопада в конференц-залі міської ради під головуванням заступника міського голови Анатолія Легенчука та за участі секретаря міської ради Василя Остапчука, заступника міського голови Оксани Гвозденко та заступника міського голови — начальника фінансового управління міської ради Ірини Ящук відбулося засідання комісії з питань ліквідації наслідків пожежі в будівлі Молодіжного центру управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради на вул.Шевченка, 5/1, міста Новограда-Волинського.
Нагадаємо, що роботи з ліквідації наслідків пожежі міського Молодіжного центру призупинено, у зв’язку із призначенням Слідчим управлінням головного управління національної поліції в Житомирській області будівельно-технічної експертизи. Проведення даної експертизи було призначено на березень 2019 року, але шляхом переговорів міського голови з директором Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, проведення експертизи вдалося прискорити — вона вже відбулась у листопаді 2018 року. Експерт відібрав усі необхідні зразки для проведення експертизи, тому роботи з ліквідації наслідків пожежі в міському Молодіжному центрі не зашкодять слідству.
Присутні на засіданні погодилися, що найголовніше завдання на найближчий час: накрити двоповерхову будівлю міського Молодіжного центру, а також «законсервувати» стіни спортивної зали задля збереження цілісності будівлі.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради