Засідання адміністративної комісії

Засідання адміністративної комісії

20 листопада відбулося засідання адміністративної комісії, що створена та діє при виконавчому комітеті Новоград-Волинської міської ради (голова комісії — керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький).
Керуючись Кодексом України про адміністративні правопорушення, Законом України «Про благоустрій населених пунктів» та Правилами благоустрою території міста Новограда-Волинського, під час засідання члени адміністративної комісії розглянули 25 справ щодо адміністративних порушеннь, а також 3 заяви щодо скасування адміністративних порушень. Справи розглянуто, членами комісії прийнято відповідні рішення, згідно з вимогами законодавства про адміністративні правопорушення.
Шановні мешканці Новограда-Волинського! Нагадуємо про необхідність дотримання Правил благоустрою території міста. У разі вчинення адміністративного правопорушення, застосовуються відповідні санкції. Постановою адміністративної комісії при виконавчому комітеті Новоград-Волинської міської ради притягують до адміністративної відповідальності осіб, котрі скоїли адміністративні правопорушення, які передбачені статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. На таких осіб накладаються штрафи: для фізичних осіб — у сумі від 340 до 1360 грн., для посадових осіб — від 850 до 1700 грн.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради