Вітання 48/2018

Вітання 48/2018















































ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ПРАЦІВНИКИ І ВЕТЕРАНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ! ДОРОГІ МОЇ ЗЕМЛЯКИ!


День Збройних Сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна є суверенною незалежною державою. Свято усіх чоловіків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, турботливих, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства. Свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх любові до рідної землі та відданості своїй Батьківщині.

Дорогі захисники Вітчизни!

Сердечно вітаю Вас із Днем Збройних Сил України!

Бажаю козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

Мирного неба, благополуччя та процвітання нашій державі.


Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Вірменія, генерал-лейтенант Петро ЛИТВИН



3 грудня вітаємо голову Новоград-Волинської РО УТМР — Станіслава Мар’яновича М’ЯСКОВСЬКОГО


На килимі життя розквітла ювілейна дата — приймайте щирих побажань багато: хай Вам завжди посміхається доля, несуть тільки радість з собою роки, хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки. Снаги трудової — без ліку, пошани й добра — від людей, щасливого й довгого віку бажаємо Вам у цей день!


З повагою колектив Новоград-Волинської РО УТМР



26 листопада відсвяткувала ювілей Галина Павлівна ХОМЕНКО


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога.


З любов’ю племінниці Віта та Неля з сім’ями



29 листопада — ювілей любої вчительки — Наталії Володимирівни СУКАЧ


Бажаємо Вам стільки здоров’я, щоб вистачило на усіх учнів і ще багато лишилося! Бажаємо мати золоту указку, яка виконає усі бажання замість чарівної палички, казковий глобус, щоб куди тикнув пальцем — туди й потрапив! І диво-журнал: щоб усі записані мрії збувалися!


Учні та батьки 6-В класу ЗОШ №2



2 грудня святкуватиме День народження чудова жінка, наша колега — Ольга Іванівна ДЕМЧУК


Бажаємо тобі безмежного щастя та міцного здоров’ячка. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям, щоб всі привітання, які у цей день пролунають на твою адресу, обов’язково здійснилися. Усміхайся, це тобі дуже личить!


З повагою колектив редакції газети «Звягель»



1 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ


Шановні працівники та ветерани органів прокуратури! Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята!

Діяльність прокуратури як єдиної системи відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права та розвитку України як демократичної правової держави. Від вас, вашої праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення законності та правопорядку, надійний захист суспільства і громадян від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.

Бажаю вам успіхів, сил та наснаги у професійній діяльності. Щастя, міцного здоров’я і благополуччя вам та вашим родинам!


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ


3 грудня під егідою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цього дня є шаною суспільства та нагадуванням усім про обов’язок перед людьми, які потребують захисту й підтримки. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Щиро вдячний усім, хто опікується людьми з обмеженими можливостями, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Бажаю всім сил, здоров’я та успіху, бадьорості духу і благополуччя.


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

5 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СТАТИСТИКИ


Шановні працівники статистики! Щиро вітаю вас із професійним святом.

Із кожним днем зростає значення статистичної інформації, яка дає можливість розробляти перспективні плани, програми розвитку усіх галузей економіки нашого міста. Професіоналізм працівників статистики та їх відданість справі є надійною гарантією своєчасного надходження достовірної інформації споживачам.

Висловлюю щиру вдячність за сумлінну працю, добросовісне виконання професійного обов’язку. Впевнений, що статистична служба і надалі забезпечуватиме формування найсучаснішої інформаційної системи та широку доступність інформації.

Прийміть найкращі побажання міцного здоров’я, довголіття, щастя, добра й успішної реалізації планів та задумів!


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

5 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА


5 грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день волонтера. Цього дня вшановують людей, небайдужих до чужих проблем, людей, які не чекають слів подяки за свою допомогу, а роблять добро від щирого серця.

Вітаю всіх учасників волонтерського руху Новограда-Волинського. Ви є взірцем для майбутніх поколінь! Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, життєвої наснаги та успіху у всіх починаннях! Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею.


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

6 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Шановні військовослужбовці, ветерани війни, учасники бойових дій та воїни запасу! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!

Це — свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію — захищати нашу державу, її суверенітет і незалежність.

Новоград-Волинський пишається своїми військовими частинами. Висловлюю подяку всім тим, хто охороняє спокій народу, хто всіма силами береже мир і захищає кордони держави.

Мирного неба, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові!


Сергій КОЛОТОВ, в.о. міського голови


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни, учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Броніслава Володимировича ВЕЩИЦЬКОГО — 02.12.1928 р.н.

Віру Іллівну ПИЛИПЧУК — 03.12 1927 р.н.

Антоніну Андріївну БОГАЧОВУ — 05.12.1928 р.н.

Катерину Макарівну ЦИТЕЛАШВІЛІ — 05.12.1926 р.н.

Віктора Степановича ЛУК’ЯНЦЯ — 30.11.1962 р.н.

Володимира Федоровича ПІДВОЛОЦЬКОГО — 30.11.1952 р.н.

Андрія Олексійовича ДЕМЯНЧУКА — 30.11.1964 р.н.

Василя Олексійовича АЗАРНІНА — 04.12.1951 р.н.

Миколу Сергійовича САРГАНА — 05.12.1963 р.н.

Володимира Анатолійовича ГАЄВЦЯ — 05.12.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»