www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 48/2018

30 листопадаа 2018 | Оприлюднив: | 4 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Царем звірів прийнято вважати ... А. Кита. Б. Крокодила. В. Лева. Г. Зайця.
  2. Яку книгу купив Папа Карло для Буратіно? А. Азбуку. Б. Енциклопедію. В. Україно-італійський словник. Г. Камасутру.
  3. Гіпопотам — це ... А. Слон. Б. Кінь. В. Бегемот. Г. Крокодил.
  4. «Або груди в хрестах, або ... в кущах». А. Бомж. Б. Голова. В. Парочка. Г. Пиятика.
  5. Хто воював з повітряними млинами? А. Д’Артаньян. Б. Дон Кіхот. В. Дон Жуан. Г. Річард Левове Серце.
  6. Над чим педанти люблять розставляти всі крапки? А. Над «і». Б. Над «ї». В. Над «є». Г. Над дахом хати своєї.
  7. За думкою Айзека Азімова, сила — це останній аргумент ... А. Борця. Б. Чоловіка. В. Жінки. Г. Ідіота.
  8. Муза — покровителька танців. А. Мельпомена. Б. Полігімнія. В. Талія. Г. Терпсіхора.
  9. Вантоз, нівоз, плювіоз — це ... А. Частини жіночого туалету 17 ст. Б. Частини сучасного автомобіля. В. Назви хвороб. Г. Назви місяців.
  10. Ім’я брата Шерлока Холмса? А. Майкрофт. Б. Майкрософт. В. Кроуфорд. Г. Саймек.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №48: 1. Г. 2. А. 3. В. 4. Б. 5. Б. 6. А. 7. Г. 8. Г. 9. Г. 10. А (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,